Home » Wanda, Jasper, Sasha, Erik en Bern bespreken de stiekem opgenomen opname

Wanda, Jasper, Sasha, Erik en Bern bespreken de stiekem opgenomen opname

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er is een opname gemaakt over gesprekken, dit zou Erik gedaan hebben maar dit blijkt per ongeluk te zijn gegaan. Erik heeft dit dus niet bewust gedaan maar het apparaatje is per ongeluk op opnemen gegaan. Erik heeft de opname ontdekt en helemaal geluisterd en kwam tot de conclusie dat er een belastend gesprek op stond.  Dit heeft hij vervolgens aan Sasha, Jasper, Wanda en Bern laten luisteren.

Er wordt veel gesproken over de opname, het is voornamelijk voor Wanda negatief. Wanda zegt dat ze geen zin meer heeft om verder te luisteren. Het komt erop neer dat als ze mij eruit werken dat jullie allemaal terug komen. Ik schiet overal tussendoor. Babette is echt het valste kreng wat er bestaat. Kim is gefocust op mij, die wil alleen mij eruit. Ik ben diegene die ervoor zou zorgen dat de groep aan deze kant zou staan. Het ging ook over de oudjes eruit werken en toen zei Kim iets van hoe ze er dan voor kunnen zorgen dat Jappie en zo onze kant op komen. Ze bedoelen bij Kim en Jeff, dat zou dan wel lukken. Ik had het niet moeten luisteren, ik heb er echt niks aan nu. Moet ik morgen een feestje vieren dan? Dit is de zoveelste keer dat ik denk dat een persoon goed is terwijl dat niet is. Babette praat het meest maar Kim praat het meest over mij. Ik denk echt dat ik na het weekend naar huis wil, als ik eerlijk ben. Ik ben er wel klaar mee hier, dat was ik al maar ik heb geen zin in dit spel. Dit is niet mijn spel, mijn programma. Ik word hier niet happy. Erik komt er uiteindelijk bij zitten en Wanda vertelt dat ze het niet helemaal geluisterd heeft. Ik was er wel een beetje klaar mee. Dat snap ik antwoordt Erik, dan weet je een beetje hoe er gepraat wordt. En dat Gert-Jan voor jan l*l naar huis is gegaan voegt Wanda eraan toe. Ja antwoordt Erik, het is per ongeluk opgenomen in de jaszak die Sasha nu aan heeft. Er gebeurt 6 kwartier niks, alleen dat laatste kwartier is interessant. Ze zijn het niet echt met je eens zou ik maar zeggen.

Sasha gaat ondertussen naar Bern in de slaapkamer. Sasha zegt dat ze een stukje wil laten horen die over haar en Bern gaan. Ze willen ons houden want wij zijn oke. Maar het hele gesprek gaat over Wanda, hoe een k*t wijf zij is. Dat ze niks bijdraagt. Erik komt later ook de slaapkamer in, ik heb niets teveel gezegd he. Nee zegt Sasha, wat moet ik ervan zeggen? Het is iets om over na te denken. Dit gaat tegen alles in wat we hebben gezegd. Dat vind ik heel interessant. Ze zien zich nu in het andere kamp merkt Erik op. Dat klopt antwoordt Sasha. Het gaat mij voornamelijk de manier waarop ze praten over andere mensen. Ze zijn er dus op uit om Wanda te pakken vraagt Bern. Onder andere antwoorden Erik en Sasha. En Jan-Willem, Erik en Eunice en Esther voegt Sasha eraan toe. Over mij niet expliciet merkt Erik op. Bern vraagt daarna of dit bewust opgenomen is. Erik ontkent dat het apparaatje zat in die jaszak, die jas is door verschillende personen gedragen. En er is 13 minuten dit gesprek opgenomen. Na dit gesprek loopt het nog 45 minuten door. Ik heb 7 kwartier lang geruis gehoord om dit eruit te halen. Sasha heeft het ook wel eens gehad, het apparaatje ging op opnemen maar ik kwam er op tijd achter. Erik wil het zo snel mogelijk verwijderd hebben, hoe gaan we hier verder mee om? Sasha denkt dat ze het moeten laten bezinken. Het is gewoon informatie. Sasha zou het wel eens willen laten horen aan de groep tijdens het halfjaar feest morgen. Bern lacht dat zou intens zijn, grandioos. Wel vraagt Sasha zichzelf af of Gert-Jan hier vanaf wist. Erik zou het het liefst voor hem willen laten horen. Deze is voor Gert-Jan voegt Sasha eraan toe. Bern lacht, dan heb je spektakel. Jasper komt uiteindelijk ook de kamer in. Erik vraagt of Wanda even… Ja antwoordt Jasper ze zei voordat ik ga flippen moet ik even… (het geluid gaat uit). Jasper vraagt zich af wat nu. Bern lacht dat er een idee was om het morgen op te zetten tijdens het halfjaar feest. Er zit er eentje thuis nu met koppijn merkt Jasper op. Hier worden twee zo hard genaaid, Wanda en Gert-Jan. Dit is wel toevallig zegt Jasper en Erik zegt dat het puur toeval was. Het is echt niet expres gegaan. We dachten iets teveel dat Babette een principieel was.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

3 Reacties

W.van Batenburg 2 maart 2023 - 21:42

Babette is zo door de mand gevallen in mijn ogen, bah,Babette

Beantwoord
Schaap 3 maart 2023 - 16:19

Ik wist wel dat Babet niet eerlijk is. Maar goed het spel moet gespeeld worden.

Beantwoord
Cisca 4 maart 2023 - 11:34

Per ongeluk, ja ja !!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter