Home » Erik heeft stiekem geluidsopnames gemaakt van gesprekken

Erik heeft stiekem geluidsopnames gemaakt van gesprekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Erik heeft buiten een gesprek met Sasha, hij heeft namelijk een gesprek opgenomen tussen Kim D, Wendy, Zoe en Babette. Dit heeft hij gedaan met het apparaatje wat Jeffrey ook voor zijn podcasts gebruikt.

Erik vertelt aan Sasha dat er verschillende dingen gezegd worden, er worden een paar mensen onder de bus gegooid. Onder andere over Wanda en een gesprek wat met jou is geweest. Het schept niet zo’n fraai beeld voegt hij eraan toe. Met name over Bab (Babette). Maar ook Kim D voegt hij eraan toe. Goed om te weten zegt Sasha op haar beurt. Ik zit te denken maar ik denk dat ik het eerst moet horen. En dan gaan we plannen aanpassen. Het is gistermiddag opgenomen gaat Erik verder. In de jas die jij nu aan hebt. Het is begonnen toen de Zalando binnen kwam. Met Zoë en Kim, dat is niet zo interessant. Maar die jas is door verschillende mensen aan geweest. En zelfs nog even in de zenderkamer geweest lacht hij. Alleen voor het wisselen van de zender hoor. Ik zag het al aan je merkt Sasha op. Ik weet dat ik het aan jou moet laten horen antwoordt Erik. Ik voel het ook aan alles zegt Sasha, dan ga ik eerst even plassen en dan luister ik het hier na. Ik ben zeer benieuwd. Ja het is gewoon 7 kwartier opgenomen waarvan 1 kwartier interessant is zegt Erik. Die Jas heeft ook buiten gelegen, toen gingen ze naar binnen en dat was het belangrijke moment. Ik denk kamer 2 als ik de geluiden zo hoor. Nou thanks Erik zegt Sasha. Later als Wanda klaar is met luisteren gaat Sasha naar de opname luisteren. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

Laat een reactie achter