Home » Wendy & Babette geven elkaar het jawoord in een jaar van je leven

Wendy & Babette geven elkaar het jawoord in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag staat in het teken van de bruiloft van Wendy en Babette. Voorbereidingen worden getroffen, buiten wordt alles klaargezet voor de plechtigheid. Er wordt lekker eten gemaakt en de loods wordt ingericht. De bruiloft wordt uitgesteld om alles goed te regelen. Maar dan is het zover, de deelnemers gaan buiten zitten en Babette gaat als eerste naar buiten samen met Isaac. Dan is het tijd voor Wendy, ze wordt begeleid door Janet. Janet geeft Wendy weg aan Babette. Janet heeft nog wel wat te zeggen. Ik geef je mijn dochter en wees lief voor haar. Ben beste vrienden for ever en geniet ervan.

Rupert neemt daarna het woord, wij zijn hier verzameld op een prachtige dag. Ook de dag dat mijn moeder jarig is en de broer van Moraima. We gaan Wendy en Carmen (Babette) in het echt verbinden. Jeffrey komt ondertussen aanlopen en vraagt of ze even kunnen wachten, hij was nog met het eten bezig. We zijn getuigen van deze mooie gebeurtenis. Ze hebben prachtige kleding gesponsord door Janet. Isaac is getuigen van Babette en Janet van Wendy. Daarna is het tijd voor de beloften. Wendy neemt als eerste het woord, lieve Babette. Zeven maanden geleden heb ik je als eerste ontmoet. Het was vriendschap op het eerste gezicht. We hebben diepe dalen gekend en wat vrienden moeten achterlaten. Dat heeft ons dichter bij elkaar gebracht door veel te praten en te lachen. Lieve Babette, je bent mijn rots in de branding. Mijn zonnestraal bij donkere dagen en mijn chaoot in deze loods. Maar ondanks dat een hele goede vriendin. En voor altijd een plekje in mijn hart. Babette neemt daarna het woord. Lieve Wen, mijn friend der friends vanaf de start. Als ik denk aan jou dan moet ik automatisch lachen. Als ik terugdenk aan het begin, dan zie ik ons eigenlijk alleen maar stoute dingen doen. Of dingen die we zelf grappig vonden maar anderen niet. We zouden water en vuur kunnen zijn. Maar dat is het tegenovergestelde. Zo verschillend maar toch zijn we samen één. Vanaf het begin weet ik dat je drie dingen graag wilt in je leven. Een tuin, een hond en een huwelijksaanzoek met een man. Ik voorspel je bij deze dat ze alle drie gaan komen. Maar die hond heet wel Bello. We hebben tranen gelachen en gehuild en werkelijk alles delen we samen. Behalve onze schelpdier. Ik wil je bij deze vertellen dat ik echt onwijs trots ben om hoe je het hier doet. Hier binnen maar ook buiten als miss independent, je bent een super goede moeder. Los van het feit dat je alles kan ben je gewoon echt heel erg lief. En ik hoop dat dit allemaal een voorproefje is van het huwelijk wat je buiten staat te wachten. Met een hele lieve leuke knappe vent die jou het huwelijk gaat geven wat jij verdient maar tot die tijd leen ik jou als mijn wife, als mijn best friend.

Daarna is het tijd voor de grote vraag, willen ze “trouwen”? Rupert vraagt beide of ze elkaar aannemen als wettelijke vriendin. Beide zeggen ja. Dan zijn jullie nu friends voor ever zegt Rupert. Dan is het tijd voor de ringen, de getuigen tekenen in het trouwboekje en het gezelschap gaat naar binnen. Jeffrey neemt daar het woord. Gezellig dat jullie allemaal zijn gekomen. Laten we proosten op dit feestelijke moment, er staat voor iedereen een drankje. Ik zou zeggen pak een glas zodat we kunnen proosten. Isaac zegt dat hij wil proosten op een mooie vriendschap. Proost en geluk! De groep proost met elkaar de muziek gaat aan en het feest kan beginnen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]

2 Reacties

eddy kreutz 25 maart 2023 - 14:18

wendy en babhert gefelicteerd met jullie huurlijk vriendschap supper leuk meiden zo lief van jullie en zou de regeur dat aan de damen willen over geven dat de trouwe kijken eddy kreutz hun gefelicteerd met hun vriendschaphuurlijk wil doen supper meiden zijn het en ersher bedankt voor alles wat ze gedaan heeft voor die meiden afz eddy kreutz

Beantwoord
Jahra 27 maart 2023 - 14:10

Belachelijk

Beantwoord

Laat een reactie achter