Home » De deelnemers slagen erin om de tomatensap record te verbreken

De deelnemers slagen erin om de tomatensap record te verbreken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers moeten een keer per maand een wereld record verbreken. Vandaag is het tijd voor het record tomatensap drinken binnen een bepaalde tijd. Er komen scheidsrechters om te kijken of alles goed gaat. Marciano maakt alles klaar en legt daarna nog een keer uit wat de bedoeling is. De regel is als volgt, alles opdrinken, het laatste beetje ook en de mond moet leeg zijn, dan stopt de tijd. Marciano leest daarna ngo een briefje voor. Het record staat op 1.18,09. De beloning is 1000 euro om vrij te besteden. Rupert mag als eerst. Rupert haalt het makkelijk onder deze tijd, 48 seconden. Dat betekent dat de deelnemers sowieso 1000 euro verdient hebben. De volgende deelnemer is Jeffrey, hij is vandaag ziek maar het lukt het toch om 1 liter op te drinken echter doet hij dit in 1.25. Daarna is Martin, hij zit ook onder de tijd maar snelt zich naar de wc om het er weer uit te gooien. Ook hij haalt het onder de tijd net zoals Wendy. Babette haalt het wel maar niet binnen de tijd.

Daarna overhandigt Marciano een papiertje waarop staat dat ze het record gehaald hebben. En daarna ontstaat al snel de discussie wat er met het geld gedaan moet worden. Er wordt eten geroepen. Marciano zegt dat er 180 euro in de huishoudpot zit. We weten niet wanneer de volgende verdienopdracht is. Als we 25 euro per man doen dan zouden we op 300 euro voor de huishoudpot en de rest zakgeld. We laten het even bezinken, we hebben tot 22:00 uur om een bestelling te plaatsen. Ze stellen voor om het nog even te laten er later bij elkaar te komen om erover te praten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter