Home » De een jaar van je leven loods is klaar voor gebruik!

De een jaar van je leven loods is klaar voor gebruik!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De nieuwe loods voor een jaar van je leven werd nog flink verbouwd zoals we eerder al omschreven. Inmiddels is de loods klaar voor gebruik! En er zijn beelden van de loods opgedoken die je hieronder kunt bekijken. We zien de woonkamer, slaapverblijf met stapelbedden, de keuken, de tuin met gereedschap, een moestuin en een hottub. De exacte locatie is nog niet helemaal duidelijk. Volgens juicekanaal Reality FBI zou de loods zich bevinden in Lelystad vlakbij het vliegveld. Vanaf 4 september begint de zogenaamde kick-off aflevering, op dezelfde avond zijn de livestreams te volgen via Videoland en vanaf 5 september is een jaar van je leven elke werkdag te zien op SBS6 om 18:20.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

3 Reacties

joost 30 augustus 2022 - 08:59

live streams pas op 5 sept. kreeg ik net als antwoord

Beantwoord
Gerdina 30 augustus 2022 - 10:29

Ziet er goed uit

Beantwoord
Aggie2 6 september 2022 - 13:42

De hottub kennen we ook van het Big Brother-huis in Amsterdam. Leuk dat deze hier ook wordt gebruikt.

Beantwoord

Laat een reactie achter