Home » Een Jaar van je leven is te zien op videoland en de kick-off aflevering op 4 september

Een Jaar van je leven is te zien op videoland en de kick-off aflevering op 4 september

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vanaf 4 september om 21:30 uur is de kick-off aflevering van Een Jaar Van Je leven te bewonderen op SBS6. Daarna is het realityprogramma elke werkdag te zien om 18:20 uur.  Dit hebben we zojuist via een persbericht in handen van onze redactie vernomen. De livestreams zijn te volgen op Videoland vanaf zondag avond 4 september. Bekijk hieronder ook de nieuwste promotievideo’s van een jaar van je leven.

Veertig deelnemers sluiten zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld. Ze gaan het spel van hun leven spelen: 365 dagen lang draait alles om samenwerken, strijden, opdrachten uitvoeren om te overleven én het één voor één elimineren van je mededeelnemers. Er ligt namelijk één miljoen euro klaar voor the last man or woman standing. Een gigantische prijs… maar die kost dus wel een jaar van je leven!

De veertig mannen en vrouwen zijn vreemden voor elkaar. Ze komen uit alle hoeken van ons land en hebben de meest uiteenlopende achtergronden: van een bekende TikTokker, een kapster en een ex-militair tot een Syrische vluchteling, een horeca-ondernemer en een hovenier. De kandidaten nemen in de kick-off-aflevering voor een jaar lang afscheid van familie en vrienden.

Op de locatie zijn alleen de hoogstnoodzakelijke basisvoorzieningen aanwezig. De deelnemers krijgen opdrachten waarmee ze geld kunnen verdienen voor de huishoudpot. Is die pot leeg, maar wil de groep toch iets bestellen? Dan kúnnen ze de grote prijzenpot van één miljoen euro aanspreken. Het gevolg is wel dat aan het eind van het jaar de uiteindelijke winnaar met een lagere prijs naar huis gaat. Pakken ze euro’s uit de pot of houden ze vol met wat ze hebben? Naast de verdienopdrachten spelen de deelnemers ook eliminatieopdrachten. De groep stemt wie van de deelnemers die opdracht moet spelen. Als de opdracht mislukt, dan moet die deelnemer het programma verlaten. Lukt het wel, dan moet hij of zij iemand aanwijzen die moet vertrekken… Elke eliminatie maakt de groep kleiner en de kans om aan het einde de gigantische prijzenpot mee naar huis te nemen, groter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 2.3]

Laat een reactie achter