Home » De deelnemers doen een verdienopdracht, ze moeten gouden boxen omzetten in geld

De deelnemers doen een verdienopdracht, ze moeten gouden boxen omzetten in geld

Het alarm gaat af in de een jaar van je leven loods. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten daar af op wat komen gaat. Zodra ze de loods weer in mogen neemt de stem het woord.

Beste deelnemers, weten jullie de gouden boxen in geld om te zetten? Iedere deelnemer krijgt zo dadelijk twee pittenzakken. En moet hiermee van achter de lijn de box in de basket achter de tafel zien te krijgen. Lukt jou dit binnen 2 minuten? Dan verdien je 30 euro voor de huishoudpot. Je moet zelf je gegooide pittenzakken weer ophalen. En als de box aan de zijkant van de tafel valt mag je binnen de tijd nog een nieuwe poging wagen. De opdracht start zodra de zoemer gaat. Heel veel succes!

De scheidsrechter neemt daarna nog even goed de spelregels door. Daarna mag iedereen één voor één proberen om een box over de tafel naar de overkant krijgen. Dit doen ze door middel van pittenzakken er tegenaan gooien. Zoë mag als eerste, ze doet haar uiterste best maar weet de box tot halverwege de tafel te krijgen. Daarna komt Isaac, het lukt hem 1 box in de basket te krijgen. Rupert, Imaddidin, Bern, Marciano krijgen er ook 1 box in. Erik weet er maar liefst 2 boxen in te krijgen. Wat betekent dat hij 60 euro verdient. Jeffrey doet er nog een tandje bovenop, hij weet er 3 boxen in te krijgen en verdient 90 euro.  Moraima, Jasper, Mirthe, Janet, Sasha, Jan-Willem, Eunice, Wendy en  Babette krijgen er helaas geen box in. Uiteindelijk hebben de deelnemers 300 euro verdiend met deze verdienopdracht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Laat een reactie achter