Home » Kim D huilt, ze is bang dat Jeffrey geëlimineerd wordt en denkt dat Isaac een mol is

Kim D huilt, ze is bang dat Jeffrey geëlimineerd wordt en denkt dat Isaac een mol is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het gesprek tussen Jeffrey en Marciano waar de mannen hun onenigheid bij hebben gelegd gaat Jeffrey naar buiten. Buiten staat Kim, ze is emotioneel. Ze is bang dat Jeffrey geëlimineerd wordt.

Wat is er vraagt Jeffrey aan Kim D. Kim D antwoordt dat iets k*t is, ze is moeilijk te verstaan. Jeffrey antwoordt dat ze dat van te voren wisten. Ik maak het je toch alleen maar zwaar. Ik vind het niet leuk zegt Kim D emotioneel. Dat hoort erbij zegt Jeffrey terwijl hij haar nog een keer knuffelt. Je pakt ze gewoon zegt Kim D en Jeffrey zegt mmh mmh. Daarna wordt de livestream enige tijd onderbroken. Als er weer beeld is zijn de twee gaan zitten. Ik denk mijn mind uitzetten zegt Kim D, aan de ene kant ben ik verdrietig, aan de andere kant denk ik dit is een harde les voor jou. Voor mij reageert Jeffrey, ik blijf gewoon wie ik ben. Het is wel positief merkt Kim D op. Ik ben altijd positief  zegt Jeffrey maar volgens Kim D is dat niet zo. Omdat ik het even niet leuk had hier zegt Jeffrey en volgens Kim D moeten ze nu wel positief verder. Ik ben gewoon verdrietig, want stel dat je wel gaat aan de andere kant weet ik dat je niet gaat. We zien het wel antwoordt Jeffrey, nogmaals ik ben hier wel voor het spel he. Daarin neem ik alle risico’s van dien. Ja antwoordt Kim D en ik ben hier niet voor het spel. Marciano zei ook al dat we allemaal voor dezelfde moesten kiezen gaat Jeffrey verder. Maar hij weet misschien niet dat ze al met Isaac heeft gepraat. Dat gaat nu voor een complottwist zorgen natuurlijk merkt Jeffrey op. Het kan ook zo zijn dat alles hetzelfde gaat en dat Isaac al die tijd de mol is geweest. Dat Isaac altijd al met Babette was. Het enige wat ik nu denk is dat hij weet dat jij het nu gehoord hebt en dan weet hij dat hij ook moet vrezen voor zijn eigen plek. Dus ik ben de hele tijd aan het nadenken hadden we toch voor Ruppie moeten gaan. Nee zegt Jeffrey, we zien het wel. Isaac heeft volgens Kim D gewoon een voorzetje gegeven aan hun, zodat hun gaan twisten naar jou. En dan gaat hij in de groep los stemmen. Jeffrey knikt en denkt dat dat ook gaat gebeuren. We gaan op tijd slapen merkt Kim D op,  maar aan de andere kant wil ik dat niet want… en begint te huilen. Laat je niet kennen zegt Jeffrey. Ik ga niet dood en ik ga het winnen. Je wou dit ook zegt Kim D. Ik zou het ook dom vinden zegt Jeffrey maar dat dacht ik de vorige keer ook.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.5]

2 Reacties

Karin 9 januari 2023 - 09:50

Isaac is een rat.

Beantwoord
D.Pison 10 januari 2023 - 17:37

Nog even “een update” van mij, hoe ik ’t allemaal vind gaan. Goed, dat ze nu gesommeerd zijn om overdag niet op bed te liggen. Zou het ook goed zijn om de KIJKER te laten bepalen wie er een eliminatie-proef moet ondergaan? Dat voorkomt een hoop gekissebis onderling en maakt het misschien nog spannender voor iedereen, voor bewoners en kijkers!. En eerlijker! Ik vond het heel erg jammer dat Berend de proef niet gehaald heeft. Het deed me echt wat . Onbegrijpelijk dat ze hem uitgekozen hadden. Verder lees ik in een krant op internet dat Sasha een triootje wil vormen met Bern, Zoë en haarzelf. Waarbij een zoenfoto stond afgebeeld. Zoals ik de vorige keer al berichtte vergeten sommigen dat dit geen dating-programma is! En Martin moet zijn haantjes-gedrag eens gaan dimmen! Mexx moet tot inzicht komen dat als hij ooit met haar verder gaat er hele toestanden kunnen ontstaan als ze ergens bij het uitgaan een verbale ( of erger..) botsing met iemand zou krijgen hij er bovenop zou springen met alle gevolgen van dien! Hij moet niet gaan bepalen wat ze moet doen of laten,of waar ze naar zou kijken, enz. En dan roept hij de tegenpartij ook nog eens tot de orde hoe die zich dient te gedragen tegen Mexx. Benauwend, zo’n man als Martin.Laten we hopen dat ze niet zwanger wordt van hem! Tenslotte nog dit: Het gerucht gaat dat jullie programma zou stoppen, gehalveerd zou worden door mindere kijkcijfers? Ik hoop het niet. Ook blijf ik kijken, ondanks Big Brother die nu weer gestart is. We moeten niet gaan vergelijken, elk programma staat op zich! Zelf ben ik blij met beide ! Sukses. Ga zo door! Groetjes!

Beantwoord

Laat een reactie achter