Home » Marciano en Jeffrey praten hun onenigheid uit, ze staan er weer hetzelfde in

Marciano en Jeffrey praten hun onenigheid uit, ze staan er weer hetzelfde in

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond ging Martin naar Marciano, hij drong er een beetje op aan om met Jeffrey te praten. Marciano en Jeffrey kunnen elkaar niet meer goed vinden en bij Marciano is zelfs het vertrouwen in hem weg. De mannen gaan met elkaar het gesprek aan…

Ben je nog boos vraagt Marciano aan Jeffrey al hij gaat zitten. Ik ben nooit boos antwoordt Jeffrey. Ik moest even bwhaa ken je dat niet? Marciano antwoordt dat hij dat wel kent. Maar je kent mij als ik ergens mee zit dan blijf ik daar ook wel echt mee zitten. Het is allemaal niet nodig en weet je wat het is? Ik heb jou heel hoog zitten en als je dan bepaalde dingen doet stel je me altijd teleur. Dat is dat ding, ik loop daar best wel tegenaan. We zijn eindelijk waar we moeten zijn en sommige dingen moeten we niet meer doen. Ik maakte een statement omdat daar informatie ingewonnen werd die ik niet geef. Dat wordt niet bevestigd, vervolgens loop ik naar binnen met B. En ik wil tegenover Kim gaan zitten om bevestiging te geven, om dat uit te stralen. Welke bevestiging vraagt Marciano. Je staat toch met Babette daar gaat Jeffrey verder. Die stond ook ze is beneden, zus zo. Ik zei ja die antibiotica slaat aan. Ze probeerde die bocht er naartoe te maken, je weet toch hoe dat gaat. Mijn Kim had ook wat gezegd tegen Babette en toen zei zij tegen Kim dat ze wat actiever zou moeten zijn. Toen dacht ik waar gaat dit heen. Dus toen gingen we eten en wilde tegenover Kim gaan zitten om die bevestiging te geven van ja wat wil je nou. Maar ik liep ook met de frustratie van dat eerdere gesprek van Babette. Ik kan er niet tegen als je zo zit te doen tegen mij. En daarom zei ik ook ik ben klaar voor de eliminatie. Volgens Marciano is het dan wel een hele verkeerde combinatie geweest. Dat ben ik het met je eens antwoordt Jeffrey. Ik riep het in het algemeen. Dan tackelen we dat want ik wordt in situaties gebracht waar ik denk what the f*ck.

Maar jij geeft mij nog een schouder tik en zegt zit je goed gaat Marciano verder. Je hebt gelijk dat ik mij daar even in liet kennen geeft Jeffrey toe. Ik wilde mijn statement maken om tegenover Kim te zitten en ik zei daarom tegen jou zit je lekker. Het is meer teleurstelling en balen bij elkaar. En ik k*t, dat kinderachtige gedoe. Marciano zegt daarna dat het woordje flikker dingen hem echt geraakt heeft. Daar ben ik ook echt woest over benadrukt Jeffrey. Als er iemand een man van zijn woord is ben ik het. Marciano biedt zijn excuses daarvoor aan. Maar je moet ook begrijpen hoe ik het zie. Nu snap ik jou schouderklopje en je bevestiging. Ja klopt antwoordt Jeffrey, ik kreeg de kans niet om de rest te vertellen. Maar er zit veel meer achter benadrukt hij. Marciano vraagt daarna wat de bedoeling nou is. Staan we nog dezelfde kant op? Hoezo niet reageert Jeffrey. Marciano knikt en Jeffrey snapt niet waarom daar nog over getwijfeld wordt. Het zijn gewoon bepaalde dingen gaat Marciano verder. Als jij bepaalde dingen roept weet ik dat je ook uit emotie kan handelen. Maar geen flikker dingen zegt Jeffrey met een lach. Daar wordt ik ook op mijn pik getrapt. We hebben vanaf dag een de afspraak om de eindstreep te halen, waarom zou ik die doorbreken? Vanuit mij niet antwoordt Marciano en Jeffrey benadrukt dat dat bij hem ook niet het geval is. Het gaat om niks concludeert Marciano, maar we moeten geen scheuren krijgen. Volgens Jeffrey zijn er geen scheuren, zo ziet het er misschien aan de buitenkant eruit. Het komt door die opmerking. Dan is het ook klaar man merkt Marciano aan, we moeten doorpakken en niet meer blijven hangen. We gaan bij een eliminatie gewoon zien wat het gaat doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter