Home » Marciano lijkt Jeffrey totaal niet meer te vertrouwen

Marciano lijkt Jeffrey totaal niet meer te vertrouwen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de discussie tussen Jeffrey en Marciano bespreekt hij dit met Martin in het kantoor. Marciano lijkt Jeffrey totaal niet meer te vertrouwen…

Marciano vertelt nog een keer wat er gebeurt is. En dat Jeffrey zei dat hij zin in een nominatie had en Kim hierbij aankeek. Ik zei tegen hem we moeten als groep samen staan, ik geef al de hele tijd aan dat we geen scheurtjes moeten krijgen en wat doe je? Ga je weer emotioneel lopen doen. Dit zijn flikker dingen. Ik laat mij niet leiden door emoties. Nu ga ik alles terughalen en hij had anders Imadiddin naar huis gestuurd. Als dit het is kunnen we het beter samen uitvechten heb ik tegen hem gezegd. Hij zei stem op mij dan en ik zei misschien moet ik dat maar doen. Ik weet nu bijna zeker dat ze stemmen aan het ronselen zijn om Kim naar huis toe te stemmen. Volgens Martin gaat het hem dat niet worden. Als dat wel gebeurt is dat ook het moment dat je hem niet meer kunt vertrouwen benadrukt Marciano. Ik heb al vaker gezegd, ik weet het niet bij hem. Dit is weer een bevestiging, jij blijft altijd roepen we hebben hem nodig. We kunnen hem gebruiken maar wel dat wij de touwtjes in handen hebben. Precies dat antwoordt Martin en Marciano zegt maar niet hoe het nu gaat achter mijn rug om. Ze zijn mensen aan het aansporen om op Kim te gaan. Hun blijven op Babette gaan, dan zul je zien dat Kim erop komt en de volgende ben jij en ik. Je moet het omdraaien. Ik kan hem ook goed gebruiken merkt Martin op, wat gebeurt er als Jeffrey wegvalt? Marciano denkt niks maar Martin denkt dat Kim D dan ook weggaat. Die man speelt jou weg ezel benadrukt Marciano. Je hebt niks aan hem! Hij zorgt er alsnog voor dat onze kant wordt afgezwakt. Je kunt beter hem wegsturen. Hij is een gevaar voor jezelf. Als Kim dat ding haalt moet hij of Isaac weg. Martin denkt dat Kim en Mexx uiteindelijk ook weg moeten.

Maar je bent nu niet in controle benadrukt Marciano, je bent een f*cking poppetje. Wat begrijp je niet? Niemand is in controle merkt Martin op. Maar Marciano denkt van wel, zeker als Kim erop komt. Martin is van mening dat hij alleen gehoor aan Isaac geeft. Dan is Isaac het brein denkt Marciano maar Martin denkt van niet. Isaac deelt te veel zijn visie. Niet naïef doen gaat Marciano verder. Je moet bewust worden van hoe het spel nu wordt gespeeld. Je denkt dat je veilig bent maar dat is het niet. Ik hoop echt dat je weet en beseft dat wat je hier binnen hebt. Ik vertrouw Isaac nog wel maar hoe er nu wordt gespeeld is ook op mij. Ik zal mijzelf altijd zelf beschermen. Het komt goed benadrukt Martin.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter