Home » De band tussen Jeffrey en Marciano is flink bekoeld

De band tussen Jeffrey en Marciano is flink bekoeld

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De band tussen Jeffrey en Marciano is flink bekoeld. Zo had hij eerder vandaag een discussie met Isaac en Marciano over vaste plekken die geclaimd zouden worden. Met als uiteindelijke gevolg dat Jeffrey er helemaal klaar mee is en hoopt zelf genomineerd te worden.

Marciano vraagt aan Jeffrey wat er nou eigenlijk is. Ik wist niet dat ik was aangemeld op een basisschool antwoordt Jeffrey. Niemand heeft hier vaste plekken toch of wel? Nee zegt Marciano maar ik wou hem (Isaac) ook roepen, ik zit waar ik wil. Weet je waar ik het balen van schijt zegt Isaac dan, dat mensen automatisch een plek claimen. Je zit vier maanden in een loods met elkaar. Durf met je bek tegenover iemand anders te gaan zitten en durf een gesprek te forceren! Kom niet elke keer op een vaste plek zitten. Dat is wat er heel de tijd gebeurt en daar baal ik van. Als ik zeg hou deze even voor mij vast zegt Marciano dan maar hij wordt onderbroken door Isaac. Het is niet naar jou, het is in het algemeen. Oke gaat Marciano verder, maar nu heb jij een situatie en dan ga jij zeggen ik heb zin om te elimineren. Dat stukje wil ik even weten. Volgens Jeffrey roept iedereen dat. Ik ben het spuugzat. Jij zit met haar in een situatie en nu ga je zeggen ik heb zin om te nomineren. Dat zijn flikker dingen en dat is nu al de tweede keer dat je me dit nu flikt. Wat is de eerste keer dan vraagt Jeffrey met enig irritatie. Dat was met het hele Mexx verhaal gaat Marciano verder. En nu ga je het weer roepen. Je weet niet wat er van te voren is gebeurt benadrukt Jeffrey, met dat schijnheilige gedoe. Je gaat toch geen emotionele dingen roepen zegt Marciano maar Jeffrey vindt dat hij dat zelf wel mag bepalen. Dan stem maar op mij, je weet niet wat er net allemaal gebeurt is qua schijnheilig troep. Daar gaat het toch niet om snauwt Marciano, wat zei ik gisteren nog tegen jou. Ik heb geen zin in scheurtjes en dan ga je tegen Kim lopen roepen ik heb zin om te elimineren. Je weet dat ze op die stip staat. Volgens Jeffrey is dat toch niet genoeg, schei toch uit. Dan stem je op mij. Flikker dingen zijn daar net gebeurd. Volgen Marciano moet hij zijn hoofd erbij houden maar dat doet Jeffrey wel naar eigen zeggen. Het gaat om de situatie benadrukt Marciano uiteindelijk gaat hij naar binnen.

Jeffrey blijft kwaad buiten en zegt dat hij echt de eerste is. Stem de f*ck op mij, ik weet niet wat verliezen is. Hij is zijn eigen spel aan het verliezen jongen briest hij. Het komt goed maat zegt Isaac. En volgens Jeffrey moet Marciano het hier niet voor opnemen. Hij maakt zich druk jongen en terecht. Dat weet je toch zegt Isaac. En Jeffrey benadrukt dat hij het net nog voor hem op zat te nemen. Het bommetje was al gedropt toch gaat Isaac verder en die emotie was al hoog. Kom maar met zijn allen eindigt Jeffrey.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter