Home » Jeffrey zou graag genomineerd willen worden

Jeffrey zou graag genomineerd willen worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey en Kim D zijn aan het sporten. De twee hebben ook een tactisch gesprek over een eliminatie. Het lijkt erop dat Jeffrey graag genomineerd wil worden.

Kim D zegt dat ze er volgende week een eliminatie komt. Kom maar op antwoordt Jeffrey. Als ik maar niet op zo’n kut tip wordt gezet en naar huis wordt gestuurd. F*ckers. Er kloppen meer dingen niet die tegen mij gezegd zijn vertelt Kim D dan. Niks klopt antwoordt Jeffrey, kom maar op. Ik zal je laten zien wie de man is, ik, niemand anders. Er kloppen dingen niet herhaald Kim D nog eens. Iedereen moet op mij gaan stemmen gaat Jeffrey verder. En die twee zitten er ook niet voor niks zegt Kim D dan, die zijn stemmen aan het winnen. Doen ze goed zegt Jeffrey, stem op mij. Nee maat zegt Kim D en Jeffrey zegt dat hij het hoopt. Dat is precies wat ik nodig heb. Ze willen elkaar eruit halen en in een keer gaat ze een charmeoffensief doen. Kom maar, ik laat die van mij varen. Jeffrey denkt verder dat het geen fysieke opdracht wordt, kom maar op met je k*t rekensom. Ik fiks het. We gaan niet op jou benadrukt Kim D en Jeffrey hoopt dat het wel gebeurt. En ander forceer ik het wel benadrukt hij.

Als de twee klaar zijn met sporten gaan ze even naar buiten. Kim D vertelt dat Marciano gezegd heeft dat ze de harde kern moeten houden. Dat is volgens hem hij, Kim, jij, ik, jappie. Daar klopt al geen ene f*ck van. Wie mi je dan vraagt Jeffrey Martin? Ja Martin antwoordt Kim D maar ook Ruppie. Volgens Kim D moeten ze nu wel oppassen dat ze niet in twee kampen zitten want dan zijn zij de mol. Jeffrey zegt dat hij gezegd heeft dat ik een flikker zou zijn en geen man zou zijn. Hij is de sjaak nu, hij is de sjaak nu, zet mij erop dan gooi ik haar eruit. Ik kwam naar binnen met een koffer, ik ga naar buiten met een koffer, jou en een f*cking cheque onder mijn armen. Ik heb niemand nodig kan ik je vertellen. Zet mij erop en ik win. Je staat er niet op benadrukt Kim D en Jeffrey zegt dat je dan een grote jongen moet zijn om mij naar huis te sturen. Ik ga een nieuwe groep vormen merkt Jeffrey op. Ik ben klaar met dat gek*t. Marciano doet niets fout antwoordt Kim D. Hij komt op voor zijn chick. Niemand kan zijn bek hier houden en niemand kan dat hier gaat Jeffrey verder. Ik ga het op mijn manier doen, ik ga daar staan. Dat zou ik niet doen zegt Kim D. Denk je niet dat als Kim weggaat Wanda het ook zwaar krijgt. Ik denk wel meer antwoordt Jeffrey, maar er moeten ook sterke naar huis. Vooral mensen met een grote bek. Ik kan zo weer mee lullen maar ik vergeet niks. Ik ben het spuugzat benadrukt hij. Ik ga eerst volleyballen en daarna ben ik al bijna op mijn master plan… Ik ga denk ik een derde partij starten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

2 Reacties

Claudia 8 januari 2023 - 17:53

Hahahahaha wat een lachertje is het toch!!

Beantwoord
Rina 8 januari 2023 - 20:06

Wat.de.damens.en
Heeren.moeten
Doen.klussen.voor.geld.dan.word.het.mischien
Wat.rustige.dan.elkekeer.ruzie.makken.

Beantwoord

Laat een reactie achter