Home » Sasha peilt bij Zoë of ze ook op Jeffrey wil gaan bij een eliminatie

Sasha peilt bij Zoë of ze ook op Jeffrey wil gaan bij een eliminatie

Voordat de verdienopdracht van enkele dagen aangekondigd werd had Zoë meerdere gesprekken over de nachtelijke discussie over bier. Jeffrey ging los tegenover Zoë omdat bij zijn menu 2 kratten bier zijn weggehaald. Babette besluit het gesprek met Zoë hierover aan te gaan in het kantoor. Babette merkt op dat Jeffrey altijd een beetje op en neer gaat. Dit is iets waar je van kan leren. Het maakt met niet uit dat het gebeurt laat Zoë weten. Maar niemand hoeft tegen mij te praten dat ik iets moet doen. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om bier te kopen en voor de rest niks. Babette benadrukt dat Jeffrey Jeffrey is. Je hebt het super goed gedaan.

Daarna komt Sasha het kantoor in en ook zij hebben het over Jeffrey. Maar dan over de eliminatie. Sasha verteld dat Janet op Rupert wilde gaan en dat ook uiteindelijk gedaan heeft. Maar ze kwam laatst bij mij zitten en vroeg wat ik met de eliminatie deed. Ik zei weet ik het nog niet waarop Janet zei het ook niet te weten. Ik denk dat zij gaat switchen naar Jeffrey voegt ze eraan toe. Dat denk ik ook antwoordt Zoë. Ik blijf ook bij Jeffrey gaat Sasha verder. Mits het geen duel wordt. Als hij het in zijn eentje moet doen denk ik laat maar zien dat je het kan. Als hij mij dan wegstuurt heeft hij ook groot gelijk. Als het een duel wordt moet je iemand pakken die het sowieso niet haalt. Maar ik weet nog niet wie. Ik denk wel dat je nu ver komt gaat ze verder. Ja antwoordt Zoë, ik wil eigenlijk ook even dat hij die klap krijgt. Want die van Kenzy had hij denk ik niet gekund. Dat denk ik ook niet zegt Sasha, hij heeft een grote bek maar heeft niet gezegd laat mij hem spelen. Zoë denkt wel dat als hij het wel haalt hij als een koning gaat lopen. Klopt zegt Sasha maar dat is een angst waar je geen keuzes op moet maken. Ik ben dus een beetje aan het kijken of we voldoende hebben maar stel we hebben voldoende zou je dan meedoen? Ja antwoordt Zoë resoluut. Ik heb teveel naar hem geluisterd en ik denk ook dat het goed is als hij en Isaac uit elkaar worden gehaald. Ik ga even kijken of de rest ervoor openstaat zegt Sasha. Ik denk het wel. Hij denkt dat er te weinig mensen zijn die op hem stemmen en daarom heeft hij een grote bek. Maar hou wel in gedachten dat als het geen duel wordt je zelf moet kiezen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4]

1 Reactie

coby 6 mei 2023 - 15:06

wat een monster die sasha ga je eigenspel spelen waarom moet jefferey eruit hoj verdient het meeste daardoor kunnen ze nog steeds eten

Beantwoord

Laat een reactie achter