Home » De deelnemers krijgen een karaoke verdienopdracht van enkele dagen

De deelnemers krijgen een karaoke verdienopdracht van enkele dagen

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken! En de deelnemers zijn opgeschrikt door een alarm. Iedereen moet naar de slaapkamers, afwachtend op wat er komen gaat. Wordt een lange verdienopdracht of misschien toch een eliminatie? De deelnemers moeten lang wachten voordat ze de loods weer in mogen.

Zodra de deelnemers de loods in mogen is er weinig klaar gezet. De stem neemt vervolgens het woord. Beste deelnemers, dit nummer van Miley Cyrus is momenteel al een tijdje de nummer 1 hit in Nederland. Vervolgens wordt het liedje gestart. Daarna zegt de stem weten jullie eigenlijk welke hit er op 1 stond toen jullie geboren werden? Jullie gaan er weer een muzikale week van maken. En in duet met de sterren van toen want de komende dagen gaan jullie karaoke zingen met de nummer 1 hits van jullie geboortedatum. Zodra jullie deze jingle horen (Britney spears) verschijnt de geboortedatum van de deelnemer op het spel scherm. De deelnemer moet binnen 10 seconden op het podium staan en met de microfoon zijn of haar nummer 1 hit volledig meezingen. En dan verdienen jullie per nummer 20 euro voor de huishoudpot. Ben je niet binnen 10 seconden bij de microfoon maar wel binnen 30 seconden? Dan moet je alsnog het nummer zingen om te voorkomen dat er 25 euro van het tot dan verdiende bedrag afgaat. Duurt het langer dan 30 seconden voordat je bij het podium bent? Dan gaat er ook 25 euro van het tot dan verdiende bedrag af. Je mag niet de beurt van een andere deelnemer overnemen. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes de komende dagen!

Zoë vraagt daarna aan de scheidsrechter of alleen het jaartal op het scherm verschijnt of ook de dag en de maand. De scheidsrechter laat weten dat het de volledige datum is. Jan-Willem stelt voor om een flip-over neer te zetten om daar alle geboortedatums per deelnemer op te zetten. Zodat iedereen weet wie er aan de beurt is. Babette schrijft alle datums op een rijtje met de naam. Het is nu afwachten wanneer de eerste deelnemer karaoke moet zingen. Hoeveel weet de groep uiteindelijk bij elkaar te zingen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

Laat een reactie achter