Home » Jeffrey is pissig omdat er bier van zijn menu afgehaald is en gaat los op Zoë

Jeffrey is pissig omdat er bier van zijn menu afgehaald is en gaat los op Zoë

Afgelopen avond was er discussie over een krat bier. Jeffrey kookt vandaag en heeft een goedkopere maaltijd voorbereid. Hierdoor is er nog budget over en hij had aan Zoë gevraagd of ze dan nog 2 kratjes bier kon bestellen voor de groep.

Afgelopen avond sprak Jeffrey er al met Babette en Wendy over. Het is continu dezelfde fout die er wordt gemaakt zegt Jeffrey. Alles wordt gebruikt aan alleen maar eten. De focus ligt altijd op eten. Babette zegt dat Zoë ze zich wil bewijzen. Ze is 22 benadrukt ze. Ze heeft dit nog nooit gedaan. Ja antwoordt Jeffrey maar als er tegenwoordig al geen tientje voor 2 kratten bier vanaf kunnen. Dan weet je wel dit wordt een lange maand.

Wat later op de avond zit Jeffrey met Zoë. Je hebt 300 euro dan kan er wel een tientje af voor 2 kratten bier merkt Jeffrey op. Ik heb nu toch al eten besteld antwoordt Zoë. Het gaat nergens over Zoë merkt Jeffrey op. Het is ongelooflijk dat al 8 f*cking maanden de focus alleen maar op het eten ligt. Ik vind ook dat er meer melk, cristal clear… Ja ja zegt Zoë, dat ga ik ook doen. Maar dit is ook de eerste keer boodschappen, ik wil ook een beetje kijken hoe het allemaal werkt. We hoeven niet het wiel opnieuw uit te vinden na 8 maanden benadrukt Jeffrey. Ik wil voor mijzelf gewoon even kijken wat ik een fijne manier vindt gaat Zoë verder. Zeker zegt Jeffrey, maar je hebt te maken met de hele groep en Jeffrey den f*cking hartog. Ik lever het meeste geld in, de volgende keer ga ik ook beuken hoor. Ik moet het voor 40 euro doen en dan kan er nog geen kratje bier vanaf. De rest loopt hier oh oh kijk eens hoe goed ik heb gekookt. Ik snap het niet zo goed geeft Zoë toe. We hebben gisteren bier gehad waarom moet er dan meer bier? Daar gaat het niet om antwoordt Jeffrey je moet ook vooruit kijken. Ik kan wel verantwoordelijk omgaan met en hoef niet te dupe te zijn van al die harry’s hier.

Vanaf de volgende verdienopdracht gaan we even kijken zegt Zoë. We gaan het gewoon doen benadrukt Jeffrey. Gewoon normaal. Maar uiteindelijk klik ik het door zegt Zoë, gaat het langs mij. Ik verdien geld benadrukt Jeffrey en Zoë zegt dat hij ook de pittenzakjes op de grond had kunnen gooien. We gaan het zien antwoordt Jeffrey, laat de rest maar lekker creperen. En dan nog worden er 2 kratjes bier besteld op mijn dag, punt uit. Niemand kijkt naar mij om dan kijk ik ook niet naar een ander om. Ik bepaal wat er dan ingekocht wordt op mijn dag, punt. Zo werkt het niet zegt Zoë. Dan hebben we morgen een weekbespreking om de cultuur om te gooien gaat Jeffrey verder. Uiteindelijk bepaald er maar één persoon het. Dan heeft mijn dag toch geen zin meer? Zoë legt uit dat ze volgende week 2 evenementen hebben. Jeffrey vindt het waardeloos, er kan ook een biertje gedronken worden op zondagmiddag. Dit is mijn maand benadrukt Zoë, ik wil het zo proberen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden merkt Zoë op. Ik zet nu eten voor drank. Welk eten vraagt Jeffrey, ik bezuinig 20 euro. Maar we gaan het zien.

De twee kibbelen nog enige tijd door. Jeffrey vindt het niet kunnen dat de 2 kratjes eraf zijn gegaan en er nu een paar flessen fris voor krijgt. Op mijn dag wordt altijd het meeste bezuinigd, ik word er doodziek van benadrukt hij geïrriteerd. Er is niet met jou te praten. Je had daar moeten luisteren. Wendy zegt dat het voor Zoë ook nieuw is. Er luistert niemand zegt Jeffrey, we luisteren alleen naar de aasgieren. Uiteindelijk gaan de twee uit elkaar en spreekt Isaac Zoë nog even aan. Je doet het goed benadrukt hij. Vanaf volgende week ga je gewoon kijken van hoe of wat. Je moet het nu zelf ondervinden en je weet het nu. De volgende keer pak je het anders op. Hij is even op zijn pik getrapt. Ga dit proces aan en bij de volgende keer kijk je nog een keer goed.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

3 Reacties

Jo 7 mei 2023 - 09:40

Doe is wat aan die vervelende Jeffrey wat een naar persoon is dat .

Beantwoord
Rina 7 mei 2023 - 16:04

Wat.is belangrijk bier of eten zoe

Beantwoord
Nany 8 mei 2023 - 16:49

Zoe heeft goed gedaan
Jeffrey wil altijd zijn zin
Haha Jeffrey je verdient het meest vorige keer niets verdiend en Jeffrey je heb geen gele kaart maar wel een veroorzaakt

Beantwoord

Laat een reactie achter