Home » De deelnemers moeten met rauwe spaghetti penne rijgen om geld te verdienen

De deelnemers moeten met rauwe spaghetti penne rijgen om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm loeit in de een jaar van je leven loods! De deelnemers gaan naar de slaapkamer en wachten af tot ze weer terug de loods in mogen. Het wachten duurde best lang. Als iedereen de loods in mag dan neemt de stem het woord om te vertellen wat de deelnemers moeten doen…

De deelnemers verachten een eliminatie maar de stem geeft al snel duidelijkheid: Beste deelnemers, het is vanavond pasta avond! Jullie gaan zo dadelijk penne rijgen aan rauwe spaghetti. Je doet de spaghetti in je mond en moet hiermee binnen 60 seconden 7 penne aan de spaghetti rijgen. Lukt dit? Dan verdien je 10 euro voor de huishoudpot. Jullie mogen tijdens deze opdracht geen hulpmiddelen gebruiken. En je handen mogen de vloer of de zuil niet aanraken. De opdracht gaat zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

Eunice mag als eerste, het gaat haar goed af maar dan raakt ze met haar hand de zuil en is haar beurt voorbij. Een voor een doen de deelnemers hun uiterste best om met de rauwe spaghetti de penne eraan te rijgen. Uiteindelijk weten 12 mensen het spel succesvol af te ronden. Dit betekent dat de groep 120 euro verdiend heeft voor de huishoudpot. Marciano complimenteert de groep, hij had deze uitkomst wel een beetje verwacht. De groep vond het vooral een grappige opdracht om te doen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.3]

Laat een reactie achter