Home » Zoë geeft de laatste droompresentatie aan de groep

Zoë geeft de laatste droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie, elke deelnemer moet dit doen. Dit keer was het de beurt aan Zoë. Zoë is de laatste die over haar doelen en toekomstplannen mag vertellen, daarna is iedereen geweest.

Rupert kondigt aan dat het de laatste droompresentatie is, we hebben er veel gehad. En nu is het aan Zoë om het af te sluiten. Zoë neemt het woord, ik ben 22 jaar. De jongste in de loods. Ik woon nog thuis en heb een oudere broer. Hoe ben ik hier gekomen? Ik vond realityprogramma’s heel leuk. Ik wilde mij opgeven voor Utopia maar je moest 1000 euro borg betalen. Dat kon ik niet. Toen kwam Big Brother, ik was er oud genoeg voor. Ik ben naar de casting geweest, kwam ver maar ik heb het zelf verkloot. Ik heb ook meegedaan aan lang leve de liefde, dat was ook geen succes. Ik zag dat er een nieuw programma kwam en ze zochten 40 deelnemers. Ik dacht dit is mijn kans. Hier maak ik de meeste kans, ik heb mij opgegeven. Terwijl ik wist dat die spelletjes niets voor mij zijn. Maar ik wilde graag meedoen aan het experiment. Ook om te kijken hoe het is om met 39 andere te wonen. Ik heb me moeten bewijzen, op gesprekken moeten komen. Maar ik bleef volhouden, toen werd ik gebeld en nu zit ik hier al 6 maanden.

Doel van deelname, ik wilde aan een tv programma meedoen. Er zit een mooi bedrag aan maar de ervaring is ook al vet. Ik wil met het prijzengeld een huis kopen en mijn ouders steunen. Mijn moeder is een tijdje werkloos geweest door corona, ze werkte in een kapsalon. Ik woon bij mijn ouders en heb nooit hoeven te betalen. Ik zou graag willen ondersteunen waar ik kan. Ze hebben het goed maar een beetje extra kunnen ze gebruiken. Mijn doel hierna heb ik niet echt. Ik wil zien wat alles brengt, ik hou niet van plannen. Ik ben nog wel op zoek naar wat ik leuk vind wat ik wil gaan doen. Misschien kan ik iets met make-up gaan doen. En daarmee zit de laatste droompresentatie erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter