Home » Marciano praat met Kim maar ze lijkt vastberaden om te vertrekken

Marciano praat met Kim maar ze lijkt vastberaden om te vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim en Marciano hebben een flinke ruzie gehad tijdens een feestje. Kim ging door het lint om de manier waarop Marciano en Wendy met elkaar omgingen. Kim dreigde zelfs naar huis te gaan en dat zou op zijn vroegst dinsdag pas kunnen. Afgelopen avond besloot Marciano met Kim te praten…

Marciano gaat bij haar liggen en hij vraagt of ze iets te zeggen heeft. Je wilt wel iets zeggen. Volgens Kim maakt dat toch niet uit, het voegt toch niets toe. Ze willen dat ik er goed over nadenk gaat Kim verder. En dat ik alles af zou laten hangen van een man waarop ik zei dat klopt daarom ga ik ook weg. Toen zeiden ze probeer dan minstens je doel van een half jaar te behalen. Waarom wil je gaan vraagt Marciano en Kim zegt dat ze hier niet meer met hem wil zijn. Waarom niet vraagt Marciano door. Kim legt uit dat de fun er wel een beetje vanaf is. Ik ga hier niet blijven dan moet ik hier jou de hele tijd zien en dat hoeft voor mij niet. Marciano vraagt wat het probleem is. Jij, wij, ik antwoordt Kim. Je wilt mij niet zien omdat vraagt Marciano. Het pijn doet zegt Kim op haar beurt en slaat haar handen voor haar ogen waarna de tranen komen. Het is gewoon klaar zo voor mij. En het is ook duidelijk dat het voor jou klaar is maar dan ga ik hier niet zitten. Dat hoeft voor mij niet. Dat werkt voor mij niet, dat doet alleen maar pijn. Volgens Marciano komen ze er wel uit. Het is zonde als je voor deze reden gaat, het is niet nodig. Voor mij wel antwoordt Kim, ik trek het niet. Ik voel dat het niets meer is en ik zie hoe je net naar mij kijkt. Het feit dat het je niets interesseert dat ik ga, al die kleine dingen. Ik zei al tegen Isaac dat ik gewild had dat je naar me toegekomen was maar dat doet hij niet.

Marciano merkt op dat hij haar met rust gelaten heeft, dat is toch ook even goed. Ik ben in ieder geval niet meer boos op je. Was je maar boos, dan was het makkelijker zegt Kim. Ik zeg op mijn beurt tegen jou dat je niet naar huis hoeft te gaan gaat Marciano verder. Je blijft lekker hier. Ik sta al met een poot buiten antwoordt Kim, 50 procent wil graag weg. Misschien wel meer. Ik moet niet de reden zijn merkt Marciano op maar volgens Kim is dat wel. Je gaat niet op zo’n manier je avontuur stoppen benadrukt Marciano. Er is maar een manier dat je naar huis kunt en dat is dat je naar huis wordt gestemd. Wil je dat met mij afspreken? Nee zegt Kim met een snik, ik wil echt heel graag weg. Maar niet om mij zegt Marciano, serieus niet. Ik ben hier niet de Kim die ik niet ben zegt Kim. Ik ben klaar om zo op beeld gezet te worden. Dit is voor mij een k*t plek, ik heb altijd ruzie met of om jou. Elke keer. Dat is inderdaad vervelend antwoordt Marciano, dit is eigenlijk ook niet de ideale setting. Dat moet je niet vergeten. Ik wil niet dat je weggaat. Ik wel zegt Kim nog altijd emotioneel. Volgens Marciano komt het helemaal goed maar Kim denkt daar anders over. Ik heb geen controle meer, en ik weet dat dit meer gaat gebeuren. Dat is een ander verhaal zegt Marciano. Dat je jezelf aan het kwijtraken bent en dat dit dan de oplossing is dan snap ik het. Je moet hier niet ongelukkig zijn. Maar vanwege mij… Dat is de hoofdreden ja antwoordt Kim, ik wil dat wel. Marciano merkt op dat ze emotioneel is. Kim zegt niet, ik heb er de hele dag over nagedacht, 2 gesprekken gehad. Ik was gisteren boos omdat het niet nodig was legt Marciano uit. Ik hou niet van problemen en zeker niet als het om niks gaat. Het was niet nodig. Kim geeft toe dat alcohol een rol speelde, neemt niet weg dat ik het f*cking irritant vindt hoe het altijd gaat. Het is gewoon een dingetje antwoordt Marciano. Het enigste wat ik je kan zeggen is dat alles goed komt.

Daarna begint Kim over Marciano die Wendy volgens haar niet af houdt en de verkeerde signalen geeft. Ze heeft aan verschillende mensen gezegd dat ze jou leuk vindt. Daar doet niemand toch iets mee antwoordt Marciano. Ik vind dat je het heel lastig maakt, ook voor jezelf. Je moet je er niet druk om maken en niet als concurrentie zien. Er is niks. Ik geef geen hintjes en doe niks achter je rug om. Dit is niet gezond voor jezelf, voor mij, voor elke relatie. Heb vertrouwen in mij. We gaan daar elke keer in botsen, als ik rare dingen doe dan mag je me de huid vol schelden. Maar dit ging te ver. Het is gebeurt en hoopt dat je zelf vindt dat dit te ver ging. Mijn mening is nog hetzelfde antwoordt Kim maar het kwam door de alcohol. Het komt goed zegt Marciano nog een keer en Kim schudt haar hoofd. Morgen nieuwe dag gaat Marciano verder. Uiteindelijk vertrekt Marciano weer en gaat later op zijn eigen bed liggen en niet bij Kim.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en Kim en Wanda hebben een gesprek. Het lijkt erop dat Kim nog altijd twijfelt, het nu nog even aankijkt maar wel met 2 poten al buiten is.  En als ze zou gaan het vrijdag wordt want dan kunnen haar ouders haar opvangen. Ook weet ze niet of ze wil of het wel goed gaat komen met Marciano. Het blijft dus een groot vraagteken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

3 Reacties

D.Pison 30 januari 2023 - 10:23

Ze ( Kim)weet niet wat ze wil. Ik denk dat ik wel weet wat ze wil: Marciano helemaal voor haarzelf. Dan zal hij ook niets meer mogen.Anders wordt ze hysterisch!!! Het zal steeds erger worden.Jalouzie kan zelfs dodelijk zijn! Ze is helemaal van het padje af en moet geholpen worden. Te beginnen door haar morgen (dinsdag dus) naar huis te laten gaan.Voor haar eigen bestwil. Geen enkele discussie meer met haar aangaan. Niks vrijdag! Van uitstel komt afstel. NU(!!!) naar huis!!!! Dit kan zo niet langer met haar in de loods. Ze is duidelijk te ver gegaan. Scheldt en BEDREIGT. Dat kan echt niet. Het zou dan wel eens helemaal mis kunnen gaan vandaag of morgen. Zeggen jullie ajb tegen Marciano dat hij nu niet meer tegen haar praat en zeer zeker niet haar probeert tegen te houden. Zeg hem dat HIJ niet de schuldige is. Dat beweert ze wel en daarmee zie je hoe ze aan het manipuleren is……….Laat hij afstand van haar nemen. Wanneer niet, dan gaat hij z’n eigen ongeluk tegemoet!!! Het is niet te geloven, men vergeet dat het een spel is voor een jaar voor heel veel geld. Velen kunnen het mentaal niet aan. Dit is ook ontzettend zwaar, daar verkijkt men zich op. Het groepje zal heel klein worden…….er zullen er nog meer afvallen……De geestelijk sterken blijven over.Hopelijk blijft het programma ook een heel jaar overeind. Groetjes

Beantwoord
Cisca 30 januari 2023 - 11:35

Ze wil gewoon aandacht van hem, hoe maakt niet uit. Dat kinderachtige vrouwtje moet gewoon lekker naar huis gaan met haar gevloek en dat geruzie.

Beantwoord
LG 30 januari 2023 - 12:08

Pfff echt een grote drama queen… En hoe praat ze zo over haar partner… Het moment dat je zo kwaad spreek over een partner… Is het al je partner niet meer!!! Hoe denk je zo een relatie te hebben… Elke keer noem je iemand die je partner zou zijn een idioot op mogool… Denk dat die kleine meid en te vaak in de spiegel kijkt en dan de zelf bedoelt!!! Wat een zielige kleine meid is dit zeg!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter