Home » Kim blijft nog maar als ze een jaar van je leven verlaat wordt het dinsdag pas

Kim blijft nog maar als ze een jaar van je leven verlaat wordt het dinsdag pas

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze zondag wordt er veel gesproken over Kim, ze heeft vannacht een flinke ruzie gehad met Marciano en wil zelfs vertrekken. En daar wordt veel over gesproken, want zou ze gaan of niet? Ook Wanda voelt zich er niet prettig bij. Ze is van rare dingen overtuigd en ziet haar liever ook niet gaan. Met Jasper spreekt ze hier lang over. Wanda weet niet wat beter is, ze gooit echt haar droom weg omdat het niet goed gaat met haar gozer.

In de middag wordt er weer geoefend voor het verbreken van een nieuw record. Dit keer zo snel mogelijk een hamburger klaarmaken. Het lukt 5 mensen niet om dit binnen de tijd te halen. Maar Marciano gaat nog het een en het ander navragen over dit record. Kim en Kim D hebben nog kort een gesprek gehad. Kim D zegt dat het zonde is voor allebei. Kim laat weten dat ze er positief op terugkijkt. Het was ook bijna vier maanden merkt Kim D op. Ze konden niet zorgen dat je nu gingen? Nee dinsdag pas antwoordt Kim, ze zeiden denk er even goed over na. Daarna wordt het geluid uitgezet en kunnen we het gesprek niet meer volgen.

Marciano en Isaac praten ook weer over Kim. Isaac denkt dat het volgens de regels gaat. En dan is het dinsdag, ze heeft niet bij je afgezegd toch? Nee antwoordt Marciano maar dat kan daar (regie) ook. Volgens Isaac gaat het morgen ook pas in. Of je accepteert het los van elkaar en je gaat gewoon door. Maar zo is ze niet, dat zie ik niet gebeuren. Nu is ze denk ik persoonlijk wel haar grens voorbij. Marciano antwoordt dat ze haar eigen ruiten ingooit. Isaac denkt dat dit altijd zo gaat blijven, dat gaat ze hier niet uit kunnen halen. Ze kan eraan werken maar niet eruit halen in deze situatie. Marciano is het ermee eens. Janet zei ook al dat jaloezie nooit goed is om mee te beginnen. Je krijgt dan ook gezeik met je familie. Isaac merkt op dat hij zijn lessen nu wel geleerd heeft. Je wilt dit gewoon niet, niet hier. Je wilt je gewoon niet laten leiden door emotie zegt Marciano. Het is gewoon een spel man.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.7]

4 Reacties

Ikke 29 januari 2023 - 19:25

O o onen tvwordt nog erger mex en martin evenement kan niet doorgaan wegens budget tekort haha ja marciano en the king off the jungle ice vertelde dat je afscheidsdinee 300,00 eurie s koste oepsiepoepsie

Beantwoord
Gerda 30 januari 2023 - 08:39

Vetrekken kim aandacht genoeg gehad.
Laat Marciano met rust je maakt het voor hem zo ook niet leuk meer.
Naar huis.

Beantwoord
Cisca 30 januari 2023 - 11:46

Het is haar gelukt; AANDACHT !!!!! Aandacht van Marciano en van veel bewoners. Dit vrouwtje spoort echt niet, ze gedraagt zich als een jong meisje in plaats van de volwassen vrouw die ze nu hoort te zijn. En vele gaan daar in mee. Ze heeft een rot karakter. Ook dat lelijke geroddel over andere.

Beantwoord
D.Pison 30 januari 2023 - 19:15

Naar huis met die Kim. Geen enkele discussie meer met haar. Morgen vertrekken!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter