Home » De irritaties rondom Kenzy nemen toe in de groep

De irritaties rondom Kenzy nemen toe in de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het vrij rustig in een jaar van je leven. Er werd veel over Kenzy gesproken, ze slaapt de laatste tijd slecht waardoor haar humeur een stuk minder is. Ook heeft ze de laatste tijd weer veel commentaar op van alles om zich heen. Zo had ze gisteren een akkefietje in de keuken met Moraima. Kenzy had achter de rug van Moraima over haar gesproken en daar was ze niet blij mee. Ook bij anderen valt het op dat Kenzy veelal negatief aanwezig is. Zo hebben Wanda en Marciano het erover. Wanda is bang dat Kenzy geëlimineerd gaat worden. Marciano laat weten dat ze haar naam nooit gehoord heeft.

Babette, Wendy en Moraima praten nog eens over wat er eerder gebeurd is met Kenzy. Moraima vertelt dat ze tegen Wanda had gezegd dat ze gewoon 2 losse eieren wilde bij de lunch. Ik had tegen Wanda gezegd die 2 eieren hoef je niet te pellen. Ik zei ik doe dat zelf. Daarna ging Rupert in de keuken zitten en er werd gezegd nou weten we niet wat we moeten doen. Dus ik ging naar Wanda en ik zei doe gewoon die 2 eieren op het bord. Wat is het probleem. En toen zei ik tegen Kenzy als er iets is zeg het gewoon in mijn gezicht. Je praat altijd over mij. Toen zei ze oh ja? Dus ik zei ja en toen kwam er een discussie. En daarna was het afgelopen en toen praatte ze weer over mij. En toen ging ik er weer heen. Als je iets tegen mij wilt zeggen zeg het in mijn gezicht als je iets dwars zit. En dan ga je tegen mij praten met je grote smoel. Zei ze echt dat je lelijk bent of zoiets vraagt Babette. Als je zo doet dan wordt je heel lelijk of zo antwoordt Moraima. Boeit me niet, jij moet niet lelijk tegen mij doen. Volgens Babette had Kenzy ook al eens een opmerking gemaakt dat Moraima weer niks voor de groep had verdient. Dus toen zei ik, ik zit liever met Moraima dan iemand die ik niet leuk vindt. Toen durfde ze niets meer te zeggen. Weet je wat het is zegt Moraima, als ik wel iets verdien praat er niemand over. Er zijn meerdere mensen hier die zich hier op focussen.

Nog wat later op de avond werd er nog even stilgestaan bij de vader van Jeffrey. Hij is vandaag namelijk jarig. De deelnemers die nog laat wakker waren zongen voor zijn vader. Daarna werd de loods omgebouwd tot spa center. Vandaag is het een spa dag in een jaar van je leven. Wat gaat de dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

2 Reacties

Sieta 23 maart 2023 - 10:27

Stel kleine kinderen, met hun spa nepbruiloft en geroddel .t ontneemt t kijk plezier

Beantwoord
Dinij 23 maart 2023 - 11:43

Waarom loopt de uitzending zoveel achter ?

Beantwoord

Laat een reactie achter