Home » Babette, Zoë en Wendy gaan niet mee in het tactische plan van Jan-Willem, Sasha en Erik

Babette, Zoë en Wendy gaan niet mee in het tactische plan van Jan-Willem, Sasha en Erik

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Net voor de managersverkiezing van vandaag werd er veel over deze stemming gesproken. Babette, Wendy en Zoë hebben uiteindelijk op Rupert gestemd. Jan-Willem liet voor de stemming weten dat ze goed na moesten denken. Hij heeft Esther ook bedreigd. Jullie moeten het zelf uitzoeken maar ik blijf eerlijk.

Uiteindelijk gaat Babette met Sasha praten. Jij bent mijn vriendin begint Babette, ik heb altijd gezegd dat ik op jou zou stemmen. Het ergste wat er kon gebeuren is gebeurd, Gert-Jan is weg. Dus nu denk ik aan de ene kant met zijn grote mond laat het hem (Rupert) dan maar doen. Ik vind ook dat hij een leuk plan gemaakt heeft, dat moet ik eerlijk zeggen. Maar ik denk ook bij mijzelf komt het niet allemaal aan het licht? En aan de andere kant gaat het ook tegen mij eigen argumenten. Want ons plan heeft uiteindelijk ook niet gewerkt. Er worden vervolgens stemmen geteld en Sasha gaat nergens meer vanuit. Het is ook je goed recht benadrukt ze. Je moet doen wat jij prettig voelt voegt ze eraan toe. Dit is oprecht de eerste keer dat mijn gevoel zegt dat ik op jou moet gaan zegt Babette. Maar iets zegt me dat ik niet moet doen wat ik altijd heb gedaan. Mijn allerbeste vriend is nu weg hier, en het plan werkt niet hier. Volgens Sasha werkt het wel maar er moet een andere manier gevonden worden. Het enige is dat hij het niet gehaald heeft maar wel de volledige meerderheid gehad. Erik zou het nooit kunnen om op zo’n in zijn ogen klootzak te stemmen. Babette antwoordt dat ze niet op de persoon stemt maar meer op zijn plannen. Ik weet dat Sasha ook alles kan maar ik denk aan Sasha haar ziekte. Ik vind dat spirituele en andere dingen allemaal leuk. Sasha vindt het bijzonder als dat haar enigste argument is. Ik sta er door Gert-Jan zijn vertrek nu anders in. Ik ga op alle fronten strijden zodat hij niet voor jan l*l naar huis is gegaan.

Jan-Willem komt erbij staan als Babette weg is. Gert-Jan draait zich om in huis zegt Jan-Willem, huilie huilie en hij is nog niet weg en ze laten zich weer om l*llen. Ik kan er zo kwaad over worden. Hier heb je dus ook helemaal niks aan benadrukt hij. Ze zijn simpel en niet anders. Het wordt steeds duidelijker, maar niet meer met huilie huilie verhalen bij mij komen. Afgelopen. Woorden zijn hier niks waard merkt Sasha op. Nee antwoordt Jan-Willem, niks. Als wij maar voet bij stuk houden. Maar ook niet huilie huilie gaan doen als hun er straks uit moeten. Verdomme zeg, kom op nou, niet te geloven. Het is maar goed dat het lekker weer is zegt Sasha sarcastisch. Ik vind het voornamelijk vervelend richting Gert-Jan. Ik snap echt niet dat zo’n intelligente vrouw dat niet ziet merkt Erik nog op. Dit wreekt zich op een keer ook wel weer zegt Jan-Willem. We nemen dit gewoon mee zegt Sasha en daar is Jan-Willem het er helemaal mee eens.

Babette en Wendy zitten ondertussen ergens anders te kletsen. Babette denkt dat er van de groep van Sasha minder mensen overblijven dan de andere groep. Dit is gewoon los zand. Van deze mensen komt ook niets uit. Tegen Kim D vertelt Babette dat ze zich niet emotioneel laat chanteren. Ze heeft Gert-Jan niets beloofd. Alleen voor Sasha vind ik het k*t. Volgens Kim D schuift Wanda iedereen naar voren en doet zelf niets.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

1 Reactie

RHD 1 maart 2023 - 14:46

Laten we eerlijk zijn: dit is wel de grootste klap in het gezicht van Gert-Jan die Babette kon geven. Ze kan nog terug, maar zo niet, dan is de verloren opdracht van Gert-Jan een enorme gamechanger.

Beantwoord

Laat een reactie achter