Home » Mirthe en Eunice verbreken het record hoelahoepen in plank houding!

Mirthe en Eunice verbreken het record hoelahoepen in plank houding!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag is het weer tijd om een record te verbreken. Dit keer een poging om het hoelahoepen in plankhouding te verbreken. De scheidsrechter komt de een jaar van je leven loods in. Tijd om het record te verbreken, maar gaat het ook lukken?

Mirthe, Eunice, Jeffrey, Erik en Jasper gaan proberen het record te verbreken. Voordat ze beginnen krijgt Wendy nog een brief die ze voorleest. Beste deelnemers, jullie gaan vandaag weer proberen om een wereldrecord te verbreken. Jullie hebben gekozen voor zo lang mogelijk hoelahoeppen in de plank houding tussen twee tafels. Op dit moment staat het record bij vrouwen op 4.57 minuten. En bij mannen op 7.19 minuten. Om dit record te verbreken moeten jullie het dus langer volhouden. Bij dit record houdt je de plank houding aan tussen de twee tafels. Hierbij mogen alleen de onderarmen en tenen steunen op de tafels. De hoelahoep moet in een draaiende beweging om de middel blijven. Dit vind dus plaats tussen de twee tafels. Elke deelnemer krijgt één poging. Maak de envelop maar open om te kijken wat jullie winnen als een van jullie het lukt om dit record te verbreken. Heel veel succes.

Wendy opent daarna de gouden envelop, hierin zit een tegoedbon voor 3 recepten voor 18 personen ter waarde van 285 euro. Daarna is het tijd voor de eerste kandidaat. Mirthe neemt plaats op de tafels en gaat van start. Ze weet een tijd van 5.05 minuten neer te zetten. De scheidsrechter laat weten dat het record verbroken is. De tegoedbon is dus binnen. Er klinkt luid gejuich door de loods. Vervolgens mag Eunice, ze weet een tijd neer te zetten van 5.22 minuten neer te zetten. Ook zij verbreekt dus het record. Daarna mag Jeffrey, hij zet een briefje neer met de tekst: Kim D we love you. Jeffrey weet uiteindelijk een tijd neer te zetten van 1.51 minuut. De volgende is Erik, hij weet een tijd neer te zetten van 1.29 minuut. Jasper mag als laatst, hij weet van de mannen de hoogste tijd te behalen namelijk 2.40 minuten.

De recordpoging zit erop, Mirthe en Eunice gaan op tafel nog even hoelahoepen en Eunice en Mirthe krijgen dan een cadeautje. Mirthe krijgt een pak melk en Eunice wortels. Eunice neemt dan nog het woord, we hebben aan Kim D beloofd dat we het record zouden halen voor haar. Daarom ook dit briefje. Dit is voor Kim D! We love you! Wendy krijgt daarna nog te horen dat ze nog een boek krijgt waarin ze gerechten kan kiezen. Het is voor 3 dagen voor 18 personen. Ze mogen hiervan genieten op 29, 30 april en 1 mei.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

1 Reactie

Cisca 20 april 2023 - 10:16

Goh, heeft Jeffrey het record niet gehaald ??? Hij zegt/schreeuwt altijd dat hij de beste is van iedereen en dat hij alles beter kan !!! Wat een lachertje is dat jongetje !!! VERLOREN VAN TWEE VROUWEN !!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter