Home » De deelnemers moeten serviesgoed balanceren om geld te verdienen

De deelnemers moeten serviesgoed balanceren om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm is weer afgegaan in een jaar van je leven. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten daar af op wat komen gaat. Wordt het een eliminatie of verdienopdracht? Zodra de deelnemers de loods weer in mogen staan er stippen op de vloer en serviesgoed op een paal. De stem legt vervolgens uit wat de bedoeling is.

De deelnemers moeten ieder een toren bouwen van het serviesgoed en elk stuk moet gebruikt worden. Het gaat ook om balans, want ze hebben maar 1 hand ter beschikking. Met de andere hand moeten ze het evenwicht zien te bewaren van het plateau waarop de toren gebouwd moet worden. Als het lukt om de toren binnen 90 seconden te bouwen en deze daarna 5 seconden gestapeld te houden, dan verdienen ze 25 euro voor de huishoudpot.

Erik mag beginnen, het lukt hem, dus verdient de eerste  25 v euro voor de huishoudpot. Rupert haalt het ook, Mirthe helaas niet.  Uiteindelijk weten verschillende deelnemers een toren te maken en te balanceren. Isaac, Imadiddin en Wendy halen het niet. Babette wel maar helaas niet binnen de tijd. De groep heeft 150 euro verdiend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Laat een reactie achter