Home » Djedi heeft al een einddatum bepaald om eventueel te vertrekken

Djedi heeft al een einddatum bepaald om eventueel te vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een pubquiz gehad. Bern presenteerde de avond. De deelnemers zitten in teams bij elkaar en genieten ondertussen van een drankje. Bern vertelt wat de bedoeling is. Er zijn zes rondes. Het was een gezellige avond.

Voor de pubquiz van start ging sprak Sasha nog even met Djedi. Djedi is in een wat mindere stemming sinds het vertrek van Ruben en de gele kaart en de 10.000 euro die uit de prijzenpot verdween werken daar ook niet echt aan mee. Djedi vertelt dat ze continu bezig is met hoe het buiten is. Dat is niet negatief maar ik zou er wel bij willen zijn. Zit het in de weg vraagt Sasha. Djedi antwoordt dat het wel in de weg zit en Sasha vraagt of het een gevoel van uitstel van executie is. Ja zegt Djedi, ik heb nu gewoon het gevoel dat ik ergens op zit te wachten maar ik weet niet waarop. Dat had Ruben ook merkt Sasha op. Ja gaat Djedi verder, Ruben en ik wilde eigenlijk allebei gaan. Ruben had hier steeds minder en ik heb hier nog wel dingen die mij hier houden en leuk vindt. Maar als dat steeds minder wordt dan denk ik ja wat doe ik hier nog. Van die prijzenpot wist ik dat ik die nooit ga winnen. Het spel is eigenlijk zo oneerlijk, ik ben niet zo tactisch en met het spel bezig. Als ik hier in maart of april zit ga ik voor augustus. Maar als ik in december zou gaan heb ik hier nog wel wat geleerd. Nu heb ik een datum bepaald, als ik me dan niet goed voel ga ik. Ik vind het gewoon lastig. Sasha laat weten dat haar statement is dat als iemand hier niet wil zijn te gaan. Maar het is lastig, ik zie bepaalde mensen liever niet gaan. Doe wat goed voelt maar waar je geen spijt van krijgt. Djedi denkt niet dat ze spijt krijgt als ze eruit gaat. Omdat ik mijn fijne leventje heb en er is niet veel meer wat mij hier houdt. Sasha is bang dat Djedi misschien wel spijt krijgt als ze juist wel blijft terwijl ze ook buiten had kunnen zijn. Maar maak niet te snel je keuze, aan de andere kant je denkt er al lang over na. Ik ben hier ook gekomen met twijfel geeft Djedi toe, Ruben ook al. Als je al een einddatum hebt denk ik persoonlijk ik zou niet langer wachten. Waar wacht je dan nog op? Ja dat is de vraag antwoordt Djedi en Sasha zou zich schuldig voelen als er toch nog een eliminatie komt en iemand weg moet terwijl zij al weg zou willen. Daar zou ik moeite mee hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter