Home » Jan-Willem en Martin hebben een goed gesprek over het incident met Mexx

Jan-Willem en Martin hebben een goed gesprek over het incident met Mexx

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Voordat Martin tegenover de groep zijn excuses aanbood voor de tweede gele kaart die Mexx kreeg. Had Martin ook nog een gesprek met Jan-Willem. Jan-Willem had namelijk ook een rol in deze nachtelijke ruzie.

De twee zitten in de loods en Martin vertelt dat hij het glas mee zwiepte met zijn hand. En toen kwam jij waarop ik zei Willem er is niks aan de hand. En Mexx deed ook zo tegen jou als ik het goed had bekeken. Dat is niet waar antwoordt Jan-Willem, ze heeft tegen Zoë ook gezegd dat ze gegooid heeft. Ik hoorde het voorbij vliegen, in een donkere kamer dat kan niet. Ik denk nu moet ik ingrijpen anders gaat het fout. Dus ik zeg tegen jou opzouten. Toen kwam Jeffrey er ook bij en ik dacht als ik haar in bed krijg en jij naar boven zien we morgen wel weer verder. En het is geëscaleerd, sorry ik vind dit ook k*t voor jou. Het was zeker niet de bedoeling het te escaleren, ik wilde het voorkomen. Om ons te behoeden voor een gele kaart. Zij flipt en begon te gooien met een zender, ja sorry Martin met alle respect maar ik heb het proberen te voorkomen. Martin was benieuwd hoe hij het beleefd had en Jan-Willem vraagt of hij hem snapt. Als ik te kwade trouw was was ik niet naar jou gekomen. Als ze gewoon naar bed was gegaan was er niks aan de hand geweest. Dat is wat ik kwijt wilde, het zit mij ook dwars. Martin antwoordt dat hij het ook waardeert. Jan-Willem zou het de volgende keer weer doen, in mijn ogen heb ik niks fout gedaan. Ik wilde de-escaleren, dat is niet gelukt. Dat is k*t, voor iedereen hoor. Martin respecteert hoe hij het geïnterpreteerd heeft en Jan-Willem doet dat ook van zijn kant. Het was niet nodig geweest benadrukt Jan-Willem. Ik vind het ook k*t voor Mexx dat het op zo’n manier eindigt. Sorry, het is ook een beetje de leeftijd denk ik en jullie situatie natuurlijk gaat hij verder. Bij mij was het ook aan, uit, ruzie maken en weer goedmaken. Ik baal voor jou ook, ik snap jou ook. Misschien had ik me er niet mee moeten bemoeien maar dat is allemaal achteraf. Er zijn alleen maar verliezers. Probeer er positief erin te blijven staan. Het is wel heel moeilijk maar het is je enige optie, het is niet anders. Makkelijk praten maar ik moet wat zeggen grapt hij. Als ik eruit loop en ze staat bij de poort is dat het meisje waar ik de rest van mijn leven mee door ga brengen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

2 Reacties

Karin 7 februari 2023 - 15:01

😘😘😘😘😘😘😘

Beantwoord
Leny 7 februari 2023 - 15:05

Wat fijn dat er zoveel nieuwsberichten op één dag komen! Zo blijf je toch op de hoogte als je geen live stream hebt. Kan dit iedere dag?

Beantwoord

Laat een reactie achter