Home » Jan-Willem is klaar met het domme gel*l over stellingen

Jan-Willem is klaar met het domme gel*l over stellingen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze rustige dag zijn er verschillende gesprekken in de een jaar van je leven loods. Zo hebben Jeffrey en Jan-Willem een gesprek over de stellingen van afgelopen avond.

Jan-Willem laat weten dat hij met het domme gel*l ook wel klaar is, het is nu afgelopen. Ja zegt Jeffrey, het is nu nog ruim 5 maanden maar dan ga je naar de grens van 4 maanden. Dan ga je niet meer zo snel op groen staan. Dat denk ik ook niet zegt Jan-Willem. Maar er zijn er wel een aantal bij die het geen bal interesseert. Jeffrey kan het zich niet voorstellen maar volgens Jan-Willem gebeuren er soms rare dingen. Maar het is wel een keer klaar. Ik denk dat je daar op een gegeven moment ook wel naar toe gaat merkt Jeffrey op. En als er dan nog 15 mensen zijn en dan nog 3-4 maanden dan wil niemand zo snel iets eraf. Jan-Willem merkt op dat er soms ook dingen bij zitten waarvan hij denkt is het nodig? Zo”n fotoshoot, is leuk maar je kijkt er een keer naar en het komt in de kast te staan. Het zijn van die eenmalige acties. Ik vind het ook niet erg hoor. Ik heb het allemaal al zo vaak meegemaakt, voor mij hoeft het niet. Maar ik ben niet diegene die de boel bepaald. We doen het met zijn allen antwoordt Jeffrey. Daarom zegt Jan-Willem maar ik ga er niet meer voor stemmen om alles op een lijst te zetten en alleen een prijs noemen. Of ze moeten ons naar huis sturen dat kan ook nog. Jeffrey grapt dat de kans  groter is om weggestuurd te worden dan om te winnen.

We doen het zo gek nog niet hoor zegt Jeffrey, als je goed kijkt is het best een goede groep. Je had slechtere groepen kunnen treffen. Echt wel zegt Jan-Willem en Jeffrey voegt eraan toe dat er niet echt een slecht mens in de groep zit. Het zijn allemaal goede mensen. Het enige wat mij irriteert is het stelen merkt Jan-Willem op. Daar erger ik mij aan. Maar dat zit erin en dat haal je er nooit meer uit.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Laat een reactie achter