Home » Er komt een fotoshoot en lesmateriaal voor Kenzy haar persoonlijke doel

Er komt een fotoshoot en lesmateriaal voor Kenzy haar persoonlijke doel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het avondeten roept Rupert de groep bij elkaar, het is namelijk tijd om te stemmen op de stellingen die Kenzy en Marciano eerder voorgedragen hebben aan de groep.

We gaan even stemmen op de stellingen van Marciano en Kenzy begint Rupert. Er was ook nog de vraag om misschien nog een bioscoopavond te doen, dat is goedgekeurd. Ik wil kijken of daar animo voor is. Daar stemmen we eerst voor en dan de stelling van Marciano en Kenzy. Het wordt op de 26e op een zondag gaat Rupert verder. De groep geeft aan dat ze er nog wel over na willen denken. Rupert laat weten dat het goed is, dan doen we het morgen. Hij geeft daarna het woord aan Marciano.

Marciano zegt dat ze 7 april de fotoshoot hebben. Ik heb met iedereen gesproken over de prijzen. Het is goedkoper uitgevallen. Niet iedereen wil een foto boek, we kunnen het zo doen. Groen is we gaan voor de fotoshoot van 250 euro en daarna kijken wie er wel en niet een fotoboek wil. Er wordt eerst gestemd voor diegene die wel een fotoshoot willen. Een meerderheid stemt voor. Marciano plaatst daarna een stelling wie er wel of geen fotoboek wil. Er stemmen 20 mensen voor.

Dan is het tijd voor de stelling van Kenzy. Kenzy wil voor haar persoonlijke doel natuurkunde en wiskunde opfrissen. Ik wil een wiskunde B boek, natuurkunde boek en een binas. Dat kost 132,70 euro. De deelnemers gaan staan, er stemmen 12 mensen voor en 8 op rood. De stelling gaat dus door. En daarmee zit de bijeenkomst erop…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter