Home » Zoë vindt dat Mirthe zich dommer voordoet dan dat ze daadwerkelijk is

Zoë vindt dat Mirthe zich dommer voordoet dan dat ze daadwerkelijk is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mirthe heeft eerder vandaag vrijstelling gewonnen voor de eerstvolgende eliminatie in een jaar van je leven. Zoë en Isaac hebben hier buiten een gesprek over.

Deze keer wordt ze gesaved merkt Zoë op. In juli zegt Isaac op zijn beurt. Of deze maand gaat Zoë verder. In augustus is dan niemand vrijgesteld benadrukt Isaac. Oke zegt Zoë, stel je voor deze maand komt er nog 1. Maar de volgende niet, kunnen we dan niet iets met haar doen? Zij is gewoon dom dat ze slim is. Ze doet alsof ze achterlijk is. Net was ik met haar en Jappie in gesprek over het gala. En Jappie zei dat hij een blouse aan deed wat hij al in de kast heeft. En ik zei voor de grap ik heb niks gekocht omdat ik er toch niet meer ben. Toen zei Jappie gelukkig zijn er 2 die zeker weten dat ze er zijn. Toen zei Mirthe huh wie dan? Jij en de manager zei Jappie. Ze doet gewoon zo dom terwijl ze slim is gaat Zoë verder. Jullie vinden het allemaal geweldig, maar ik prik daar doorheen. Ik heb voor niemand een zwak benadrukt Mirthe. Het is een spel he. Mensen willen elkaar er net zo hard uit hebben. Jij bent altijd nog een soort van coulant met haar merkt Zoë op. We leven toch met elkaar antwoordt Isaac. Ze wilde jou eruit hebben zegt Zoë. Dat is toch wat ik zeg merkt Isaac op. Zoë vindt dat het gewoon sneller moet gaan. We gaan het zien merkt Isaac op. Ik weet dat ik heel hoog sta gaat Zoë verder. Het ligt eraan hoe ze naar het spel kijken. Iedereen kijkt op een andere manier en dat is met 15 diverse mensen zegt Isaac. Je moet zorgen dat je ready bent, je hebt geluk hier echt nodig. Zoë laat weten dat ze er al mee bezig was waarop Isaac zegt dat ze hier niet in door moet slaan. De kans is gewoon groot dat ik het wordt antwoordt Zoë. Bespreek het gewoon niet met teveel mensen adviseert Isaac haar nog.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

Laat een reactie achter