Home » Deze guinness world records gaan de deelnemers verbeteren

Deze guinness world records gaan de deelnemers verbeteren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond stond de talkshow van Gert-Jan weer op het programma. Zoë, Djedi en Erik waren te gast. Het ging onder andere over de guinness world records opdracht. De deelnemers moeten records verbreken. Erik vertelt wat over records waar ze aan moeten denken. Het zijn veel opdrachten waar een bepaalde hoeveelheid gegeten moet worden, sportieve en creatieve opdrachten. Gert-Jan vraagt welke records er doorgegeven zijn aan de regie. Volgens Erik zijn dat er vijf geworden, het is zoveel mogelijk op kerst thema gebaseerd. Een kerststol eten binnen één minuut, het records staat op 336 gram. Gluhwein maken, het record staat nu op 2034,7 liter. Het snelst een kerst pak aantrekken, het record staat nu op 28,91 seconden. Kerst pudding maken, het record staat op 1.5 meter breed en 3280 kilo. Voetbal hooghouden met de knie, het record staat op 31 binnen een halve minuut.

De rest van de avond verliep vrij rustig, er werden spelletjes gespeeld, gekletst en er wordt weer van de hottub gebruik gemaakt. Deze is weer gemaakt. Isaac maakte hier gebruik van en Berend gaf hem gezelschap. De twee kletsen over Madeleine die toch blijft. Isaac en Berend bespreken ook nog hun doel. Berend wil meer afvallen en meer bewegen. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken, wat gaat er vandaag gebeuren? Zou het alarm afgaan?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter