Home » Madeleine trekt wederom haar 24 uur in

Madeleine trekt wederom haar 24 uur in

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

We schreven nog dat Madeleine echt haar 24 uur ingediend had. Dit vertelde ze eerder vandaag aan Kenzy. Maar dat is wederom veranderd. Madeleine heeft haar 24 uur weer ingetrokken zo vertelt ze aan Marciano op de slaapkamer.

Ik heb het hier achter ook over gehad zegt Madeleine tegen Marciano. Daarna valt het geluid weg en is het gesprek niet te volgen. Dus ik moet er echt over nadenken gaat Madeleine verder. Misschien moet ik een studie gaan doen of zo. Een studieboek bestellen… Ik weet alleen niet wat. Ik heb eigenlijk twee dagen op mijn nest gelegen en na zitten denken, ik wil naar huis, ik wil naar huis. Dus nu probeer ik die knop weer om te zetten. Dus ik kan niet meteen nadenken wat wil ik nou. Marciano laat weten dat hij een vraagje heeft. Ik hoorde in de wandelgangen dat je naar huis wou. En ik weet nou niet of je wel of geen 24 uur hebt aangevraagd. Ja twee keer antwoordt Madeleine en Marciano vraagt of ze het ook weer twee keer heeft ingetrokken. Ja zegt Madeleine en Marciano vraagt of ze nu niet meer op 24 uur staat. Nu niet meer nee antwoordt Madeleine, net. Ik ben drie keer naar achteren geweest. Daarna wordt het geluid wederom uitgeschakeld door de regie en niet veel later wisselt het beeld naar andere deelnemers in de loods. Madeleine blijft dus in een jaar van je leven, voorlopig…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

5 Reacties

Nick 23 november 2022 - 20:33

Wat een domme keuze van de “5e kamer” om die de hele tijd om te praten. Het voegt helemaal niets toe met die irritante k*tstem van d’r. Daarnaast ook weer de hele dag de livestream naar de klote omdat ze krampachtig alles proberen te filteren. Hoogst irritant allemaal!

Beantwoord
Floor 23 november 2022 - 22:42

Ik denk dat de regie haar binnen wil houden, met de snelheid waarop het leegloopt in de Loods en het aantal saaie mensen.

Beantwoord
Cisca 24 november 2022 - 11:46

Ze moeten als mensen hun 24 uur indienen en steeds weer indienen en dan maar niet , na de derde keer MOET je gaan. Want dit is gewoon aandacht trekken.

Beantwoord
Nick 24 november 2022 - 12:49

En dat is precies het probleem in mijn ogen. Er werd gezegd dat er geen enkele input van buitenaf zou komen in het jaar in de loods. En toch merk ik continue dat er input wordt gegeven door buitenaf, zo worden er bijvoorbeeld kijkcijfers van de livestream gedeeld met de bewoners de laatste tijd, er komen vanaf het begin regelmatig extra spullen binnen via de regie zoals de pet van Isaac, de jas van Leila en nog wat andere dingen en kledingstukken. De eerste keer dat ik dit opmerkte was in de 1e of 2e week toen Madeleine voor de eerste keer haar 24 uur aan had gevraagd. Na een gesprek met de regie kwam ze vrolijk terug met de opmerking dat ze hadden gezegd dat haar dochter erg trots op haar was en moest blijven.
Daarnaast merk ik steeds meer dat de regie de bewoners probeert te sturen met gesprekken en opmerkingen. Op zich geen probleem en begrijpelijk maar elke keer word de livestream krampachtig onderbroken waar ik me mateloos aan irriteer!

Beantwoord
Nick 24 november 2022 - 12:56

En BTW de reden dat Madeleine haar 24 uur had aangevraagd was omdat ze de tondeuse en sport stangen had verstopt om Isaac terug te pakken voor de verstopte spelletjes. Echter was ze geschrokken van de reactie van de groep en daarom wilde ze weg omdat ze niet eerlijk durft te zijn, wat ze echter niet beseft is dat ze haar kansen ruimschoots heeft verkeken om nu nog eerlijk te zijn.
Wat mij betreft exit of een goede confrontatie met de groep en eerlijk zijn!

Beantwoord

Laat een reactie achter