Home » Madeleine heeft echt haar 24 uur aangevraagd

Madeleine heeft echt haar 24 uur aangevraagd

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Lange tijd was het onduidelijk wat Madeleine nou precies zou doen vertrekken of niet? Eerst werd er gesproken over het feit dat ze haar 24 uur had ingetrokken maar inmiddels is vrij zeker duidelijk dat ze toch haar 24 uur heeft aangevraagd. Ze heeft een gesprek gehad en ligt op bed. Daar vertelt ze aan Kenzy dat ze ervan baalt dat ze steeds weer moet huilen. En voegt eraan toe dat ze het eerst had aangevraagd, toen ingetrokken en nu weer is aangevraagd. Maar benadrukt dat ze dat wel voor zich moet houden. Madeleine gaat uiteindelijk poging doen om wat te slapen. Lekker slapen zegt Wanda die ook op de kamer aanwezig is. Maak je niet meer druk, je hebt je besluit genomen. Ja eindigt Madeleine. Als ze deze 24 uur aanvraag niet intrekt vertrekt ze waarschijnlijk morgen.

Verder gaat het er vrij rustig aan toe in een jaar van je leven. De deelnemers spelen en spelletje, het spellen pakket wat ze eerder gewonnen hebben is eindelijk binnen en daar wordt gretig gebruik van gemaakt. Ook zijn er nieuwe pannen binnen gekomen. En heeft Jeffrey zich voorgenomen om morgen een vergadering te houden. Dit omdat het afgelopen dinsdag niet liep zoals de bedoeling was. Hij wil onder andere de stand van zaken bespreken en een enkeling heeft ook nog wat te zeggen. Verder zijn er ook al wat guinness world records bij elkaar gezocht om mogelijk te doen. Erik houdt alles bij en besprak met Bern welke records een optie zouden zijn. Jeffrey moet later vandaag doorgeven welke records ze willen verbeteren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter