Home » Er gaan weer eliminatie lijstjes rond in de loods en twijfels of Madeleine echt vertrekt

Er gaan weer eliminatie lijstjes rond in de loods en twijfels of Madeleine echt vertrekt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Ruben gaan er verschillende geruchten door de loods. Er zouden lijstjes zijn voor de komende eliminatie. Mexx heeft opgevangen dat uit kamer drie een lijstje zou zijn en vertelt dit aan Rupert, Leila en Moraima. Later vertelt Mexx het op fluisterende toon ook tegen Jasper. Een nieuwe sudoku merkt Jasper op met een zucht. Hoe kom je daarbij? Dat hoorde ik antwoordt Mexx en Jasper benadrukt dat ze niet eens zeker weet of dat zo is. Ik heb er ook nog niet van gehoord. Dan hoop ik dat het klein blijft antwoordt Mexx. Het zou gaan om mensen die sterke spelers zijn. Onder andere Isaac, Babette, Kim en Jeffrey zou erop staan. Isaac maakt zich er niet al te druk over, is er een lijstje? Kom maar op dan. Volgens Mexx moet er niet teveel om gestrest worden. Anders wordt het weer een groot ding. Kim D krijgt het ook te horen, ze vind het een beetje raar allemaal, want van wie komt het? De oudjes? Of van een persoon?

In de keuken praten Marciano en Kim over Madeleine haar 24 uur aanvraag. Het is voor hen onduidelijk of ze nou gaat of niet. Volgens Kim heeft ze nog een gesprek. Ik denk echt laat haar alsjeblieft gaan, ik ben heel benieuwd zo meteen. Enne Djedi die kijkt het aan tot na het weekend. Volgens Marciano kunnen ze haar ook een duwtje in de rug geven. Dat doe ik niet antwoordt Kim, daarvoor vind ik haar te aardig. Wanda verwacht dat ze het weer intrekt, Madeleine is al enige tijd niet meer in beeld. Wordt vast vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3]

1 Reactie

Rita 28 november 2022 - 01:03

Jef is zo eng ik zal hem zo een klap geven

Beantwoord

Laat een reactie achter