Home » De stem heeft een mededeling voor de groep en Janet heeft leuk nieuws

De stem heeft een mededeling voor de groep en Janet heeft leuk nieuws

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De stem roept om dat de deelnemers 1 minuut hebben om te verzamelen bij het spelscherm. Iedereen gaat naar de loods en de stem neemt het woord. Beste deelnemers, volgende week woensdag loopt de termijn van Madeleine af. En moet er een nieuwe manager gekozen worden. Jullie kunnen je vanaf nu verkiesbaar stellen om manager te worden voor de volgende maand. Dit doe je door bij de huidige manager aan te geven dat je manager wil worden. Je moet dan vijf andere deelnemers meenemen naar het manager kantoor om te laten zien dat ze achter je staan. Om campagne te voeren moet elke aspirant manager een kreet aanleveren waarmee in een paar woorden duidelijk wordt gemaakt waar jij voor staat. Hierna ontvang je een verkiezingsposter die opgehangen kan worden in de loods. Heel veel succes!

Janet neemt daarna nog even het woord, ze heeft gisteren gewonnen. Ze heeft een dinerbon gehad van 50 euro. Ik mag dan bestellen wat ik wil en daarom heb ik voor ons allemaal voor aanstaande donderdag 2 broodjes kroket met mosterd besteld. De groep juicht enthousiast, ze zijn erg blij met dit nieuws.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter