Home » Isaac is jarig en wordt verrast met vuurwerk uit de buitenwereld

Isaac is jarig en wordt verrast met vuurwerk uit de buitenwereld

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er naast een zwaar geïrriteerde Sasha ook nog een feestelijker moment in de loods. Isaac is namelijk jarig! In de keuken werd hij toegezongen door een groot deel van de groep. Uiteraard kreeg hij ook felicitaties en aan een cadeautje is ook gedacht. Hij krijgt een verjaardagskaart, een brood, crème dat zijn kale hoofd niet meer glimt in de camera en nog een echt cadeautje zoals Zoë het noemt als ze het aan hem geeft. Isaac pakt het uit en daar zit een ketting in. Isaac bedankt iedereen. Wat moet ik zeggen, 40 jaar. Ik had niet verwacht hier te zijn. Ik had een andere planning. Heel simpel, 40 jaar is toch anders je gaat richting de 50. Het is toch een ding. Ik zat een beetje in mijn eigen bubbel, ik dacht f*ck wat doe ik eigenlijk hier. Ik stond echt te twijfelen wat the f*ck ik hier deed. We moeten er het beste van maken en laten we er morgen een mooie dag van maken. Daarna is het tijd om een drankje te drinken en dan roept Kim dat er vuurwerk is. This are my f*cking people roept Isaac blij. Het geluid wordt uitgeschakeld en het vuurwerk is niet te zien op de livestream.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven en ook vandaag wordt de jarige job in het zonnetje gezet. Isaac krijgt een blinddoek om, wordt op een stoel gezet en wordt toegezongen. Marciano heeft een dienblad bij met een feestelijk ontbijt. Dit is wat we hebben zegt Marciano, meer kunnen we er niet van maken maar we hebben ons best gedaan. Isaac is er blij mee. Wat gaat de rest van de dag nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

E 15 maart 2023 - 11:18

Het wordt weer eens tijd voor actie ( eliminatie ),het duurt aldoor veel te lang hierdoor wordt het programma zeer saai

Beantwoord

Laat een reactie achter