Home » Sasha is zwaar geïrriteerd door alle egocentrische mensen in de loods

Sasha is zwaar geïrriteerd door alle egocentrische mensen in de loods

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Sasha en Bern een gesprek in de kas. Sasha zit duidelijk ergens mee, is flink geïrriteerd en besluit het daar met Bern over te hebben…

Ik kan er niet bij wat ik hier doe begint Sasha. Ik heb nog nooit in mijn leven zulke domme idioten meegemaakt als hier. En binnen 3 seconden weten ze het altijd voor elkaar te krijgen om het kleine geluksmomentje wat je hebt om te draaien naar schijt. En iedereen in deze tent irriteert me. Het achterlijke luidruchtige gelach van jullie is bloed irritant. Een stelling om 22:30 en niet het respect hebben om een dag te wachten. De inhoud gaat al nergens over. Ik ben er echt klaar mee, het gaat nergens over. Achter geklep in de kamer alsof er f*cking niemand ligt. Ik heb nog nooit zoveel egocentrische mensen meegemaakt als hier. Het is echt te absurd voor woorden. Het slaat nergens op en toch gebeurt het. Ja antwoordt Bern, dat kan ik alleen maar beamen. En ik denk oprecht dat ik hier zo ontzettend uit mijn slof ga schieten gaat Sasha verder. Ik ben er echt, echt klaar mee. Ik vind het echt belachelijk maar ho maar als er wat gezegd wordt.

Misschien is het moment toch daar dat mensen wat gaan zeggen merkt Bern op. En dan antwoordt Sasha, ze hebben niet het lef om te zeggen om het recht in je gezicht te zeggen. Het heeft geen nut. Er wordt niet geluisterd, als je Rupert rustig wat wilt zeggen reageert hij nog alsof je hem in zijn balzak hebt geslagen. De rest blijft erbij staan kijken maar er gebeurt alsnog niks. Als er gezegd wordt in jouw maand slechter dan dit kun je het niet doen dan betekent het gewoon dat je slechter bent dan Madeleine he. Heb je het slechter gedaan, hij moest het opstarten doe het maar eens. Je doet het nog slechter dan Jeff. Ja zegt Bern, dat klopt. Je kunt er niks aan veranderen gaat Sasha verder. Dan zit je weer op het vraagstuk wat heeft het voor nut? En waarvoor? Dat je mogelijk 1 miljoen wint want niet eens meer 1 miljoen is. Het is nu voor 3 weken antwoordt Bern, het is niet voor 6 maanden. Er is een kans dat Wanda het gaat worden. Sasha is het er niet mee eens, dan heb je van die roep toeters beneden staan. Dat doet ons niks toch zegt Bern. Het doet mij zeker wat antwoordt Sasha, ik ben er klaar mee! Weet je hoe lang 3 weken is, ik ga het niet doen. En het kan mij geen pleuris schelen wat mensen ervan vinden als ik wil eten. Dan moet je maar je bek opentrekken. Gewoon doen antwoordt Bern, ik denk dat je een voorbeeld voor velen zou zijn. Sasha denkt dat niemand iets durft te doen. Want stel je voor dat het je positie kost. Dan is de enige conclusie dat het hier een k*t tijd wordt merkt Bern op. Je kunt er niks aan doen, of naar huis. Die conclusie had ik al getrokken antwoordt Sasha.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

1 Reactie

Cisca 15 maart 2023 - 11:50

Wat kan die Sasha zeuren en vloeken, raar en vreemd meisje !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter