Home » Gert-Jan vergaat van de pijn, zijn talkshow gaat niet door

Gert-Jan vergaat van de pijn, zijn talkshow gaat niet door

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de ruzie tussen Isaac en Kenzy was het afgelopen avond tijd voor het afscheidsdiner van Isaac. Dit omdat zijn termijn verlopen is en Marciano voor de maand januari de nieuwe manager is. Isaac heeft een lekker diner geregeld en voordat de deelnemers hieraan beginnen neemt hij nog even het woord. Laten we een proost uitbrengen van de vorige manager. Met de minimale boodschappen toch een maximaal diner. Cheers geniet ervan! Ik heb ook mijn best gedaan om een kleinigheidje te kopen voor de groep. Een klein presentje voor jullie allemaal. Daarna pakt hij het cadeautje uit, voel je je aangesproken? Dat kan. Daarna laat hij het boek zien “Het battle boek voor koppels”. Dat is één en het tweede cadeautje vind ik heel prachtig, ook een boek. Omringd door idioten heet het. De groep lacht en Isaac zegt veel leesplezier. Daarna is het tijd voor het voorgerecht. Gevolgd door een hoofdgerecht en een lekker toetje.

Na het afscheidsdiner zou het tijd moeten zijn voor de talkshow van Gert-Jan waar Leila, Marciano en Sasha te gast zijn. Maar dit gaat niet door, Gert-Jan is heeft na het eten veel pijn in zijn buik. Aan Kim D vraagt hij in de badkamer of ze Babette kan halen. Ik heb machtig veel buikpijn. Wat heb je gegeten vraagt Babette bezorgd. Gewoon gegeten antwoordt Gert-Jan. Jeffrey komt er ook bij en vraagt of er iets niet goed valt. Dat denk ik antwoordt Gert-Jan. Babette pakt een krukje en zegt dat ze rustig moet zitten. Niet hier dan in de kamer zegt Gert-Jan en strompelt uiteindelijk naar zijn slaapkamer. Babette pakt ondertussen een emmertje. Misschien te veel eten zegt Gert-Jan. Je hebt ook drie borden van die rijst gegeten merkt Babette op. Gert-Jan gaat ondertussen op bed liggen maar dat helpt ook niet veel. Hij heeft blijvende steken. Vooral aan de linker kant. Dat is je blinde darm merkt Babette op. Isaac komt daarna ook kijken en Babette begint over blindedarm. Dat zou kunnen zegt Isaac maar ineens zo? Heb je snel gegeten? Veel antwoordt Gert-Jan en volgens Isaac kan dat het ook zijn. Ik heb dat ook wel eens als ik te snel eet. Het liggen helpt uiteindelijk ook niet echt en nog wat later besluit Gert-Jan zijn vinger in zijn keel te steken om te kijken of dat helpt. Dat lijkt te helpen want de pijn is daarna stukke minder. Hij gaat daarna richting bed… Eind goed al goed?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter