Home » Bern heeft het beste idee van je leven en krijgt 100 euro van Isaac

Bern heeft het beste idee van je leven en krijgt 100 euro van Isaac

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het tijd voor de pitches voor het idee van je leven. Isaac geeft 100 euro aan diegene die het beste idee heeft om dit te besteden. Dit geld komt van het geld wat hij tijdens een individuele verdienopdracht verdiend heeft. Welke deelnemer heeft het beste idee?

Isaac heet iedereen welkom en benadrukt dat het een relaxte sfeer gaat worden. Een beetje huiskamer gevoel. Heb je één idee, twee ideeën, drie ideeën, kom naar voren en leg je idee uit. Ik schrijf gewoon alles op en aan het einde gaan we met zijn allen bepalen. We gaan gewoon stemmen en diegene met de meeste stemmen die krijgt de 100 euro. Volgorde maakt niet uit, je hebt 1.30 minuut. Gert-Jan gaat als eerste.

Gert-Jan laat weten dat hij een badminton net en pingpong tafel wil omdat ze de donkere dagen in gaan. Het zijn spullen waar we actief mee bezig zijn. Het is onderling niet alleen goed maar ook leuk om wedstrijdjes te organiseren. Het is ook goed voor je spieren om lekker bezig te zijn. Ook als we vaak binnen zijn als het koud is buiten. Daarna is Erik, hij zou het geld besteden aan een pool tafel. Van marktplaats tweedehands deze staan vaak in de weg dus er moet genoeg keus zijn. Esther neemt dan het woord, ze laat weten dat masseren de laatste tijd populair is geworden in de loods. Ik dacht misschien maak ik jullie wel blij met een massagetafel en massage olie. Dat was het! Madeleine wil voor iedereen een waterfles kopen wat ze eerder al aangaf tijdens de vergadering. Jan-Willem zou graag het geld besteden aan een dartboard en een tafelvoetbal spel. Babette heeft twee ideeën, ze wil iets aanschaffen voor ademhalingstrainingen. En twee kippen en een haan kopen. Bern heeft ook twee ideeën waar hij over vertelt. Ik wil een vaatwasser. Hoe makkelijk is het om alles erin te flikkeren. Het is daarna alleen nog maar opruimen. En een spel zoals risk. Bordspellen zijn momenteel in de aanbieding, je kunt 5 spellen halen voor 105 euro.

Er zijn veel ideeën, op naar Wendy. Hoe leuk zou het zijn om een bitterbal te krijgen zegt ze. Ik wil 2 of 3 frituurpannen aanschaffen. Rupert zou een blender, kleine pannetjes, een zachte bezem. Gewoon keuken apparatuur of cocktail ingrediënten. Wanda heeft een idee voor op korte termijn. We wilde halloween gerelateerd iets kopen. Een escape room in halloween thema. Sommige dingen gaan op andere dingen kunnen gebruikt worden met kerst. Ook blijven er knutsel spullen over. Kim D wil kleine dingetjes, iets van kaarsen om de loods aan te kleden. Dekentjes voor op de banken, kussentjes, onderzetters. En een tosti apparaat, frietpan en een wasrek. Eunice zou een ergometer aan willen schaffen. Jeffrey denkt dat elektrische kachels iets is om naar te kijken. We hoeven dan nooit meer te investeren in hout. Ik ben bang dat we nog eens hout moeten kopen. Als je verstandig investeert kun je het later verdubbelen. De kachel hier is niet goed genoeg om het hier warm te krijgen. Mirthe zou een smoothie avond of cocktail avond willen organiseren. Nadir zou wel een waterpijp aan willen schaffen. Gewoon voor de ontspanning.

Daarna is het tijd voor een stemming. Isaac somt alle ideeën nog eens op. Er wordt gestemd en Bern wint met de aanschaf van bordspellen. Bern vindt het super tof, leuk dat er zoveel mensen gestemd hebben, dank daarvoor. Mocht je nog een leuk idee hebben kom naar mij toe dan ga ik in overleg met Isaac beslissen. De groep klapt en daarmee zit de stemming erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter