Home » Isaac stelt 100 euro beschikbaar voor de groep

Isaac stelt 100 euro beschikbaar voor de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder heeft Isaac 500 euro verdiend met een individuele verdienopdracht. Hij liet nog een beetje in het midden wat hij met het geld zou doen. Hij heeft wel Madeleine geholpen omdat ze in het rood stond maar verder was er niet veel duidelijk Afgelopen avond kwam daar verandering in.

Fijn dat iedereen even tijd kon maken begint Isaac. Ik ben normaal een man van weinig woorden maar ik dacht dit is wel even het moment om bij elkaar te komen. En erover na te denken hoe we deze aankomende dagen gaan doorbrengen. Gezien we nu op dag 9 zitten en geen verdienopdracht gekregen hebben. De laatste verdienopdracht was 1500 euro inclusief mijn 500 euro die ik heb gekregen is dit bij elkaar 2000 euro. Vandaag is dag 9 en we staan eigenlijk op 0. Hoe lang het gaat duren weten we ook niet. Is het morgen is het overmorgen? Is het donderdag, vrijdag, we weten het niet. Gezien het gisteren ook een bijzondere dag was voor ons allemaal dacht ik van ja laten we effe iets anders gaan doen. Ik heb iets bedacht, ik heb iets hier wat ik 2-3 dagen geleden gemaakt heb. Met de gedachte van wat zouden we kunnen doen hier. Ik heb iets bedacht: het idee van je leven. Ik wil een bedrag beschikbaar stellen voor de groep of individueel om te kijken wat we zouden kunnen doen. Een bedrag van 100 euro. Ik wil dit bedrag van 100 euro schenken aan het idee van je leven. Er zit wel een maar aan vast: ik wil niks horen over eten. Is het een schoen, een trui, iets voor de loods, whatever wat je wilt. Kom met het idee! Je krijgt van mij 24 uur om iets te bedenken en morgen om 20:00 uur wil ik het idee horen. Een soort van pitch. Ik ga het niet bepalen maar wij met zijn allen gaan het bepalen. Diegene met de meeste stemmen wint die 100 euro. Drinken mag wel gaat Isaac verder, dus mocht je een feestje willen geven dan kan dat. Het kan zo zijn dat we wel de komende 2-3 dagen zonder eten zitten. Ik weet al van sommige bronnen dat sommigen al geen eten meer hebben. Ik heb nog geld en het enige wat ik van het geld gedaan heb is een bedrag voor een hamer voorgeschoten. Maar weet wel dat ik 0,0 geld voor eten wil voorschieten. Ik wil dingen kopen waar we vrolijk van worden, het gaat alleen maar over het eten. Er is nog genoeg voedsel in huis. Pas als ik zie dat we allemaal op 0 staan ga ik bedenken of ik er geld aan wil besteden of niet. De groep klapt, de deelnemers vinden het een leuk idee. Er wordt gelijk al van alles geopperd. Zo horen we Wendy over een dubbele frituurpan en Jeffrey over elektrische heaters. Uiteraard komen we er nog uitgebreid op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter