Home » Madeleine staat in het rood en moet noodgedwongen geld lenen van Isaac

Madeleine staat in het rood en moet noodgedwongen geld lenen van Isaac

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Madeleine is de manager in een jaar van je leven voor deze maand. Ze heeft de verantwoordelijkheid om onder andere boodschappen te regelen en te betalen van het beschikbare geld. Echter is er iets fout gegaan waardoor ze nu in het rood vraagt. Ze hoop dat Isaac haar kan helpen aangezien hij bij een individuele verdienopdracht een flink bedrag heeft verdiend.

Dus ik moet dat geld terughebben, die 31,51 en het statiegeld zegt Madeleine. Dat statiegeld heb ik verkeerd begrepen, ik dacht ik lever het statiegeld in en ik krijg dat terug op de huishoudpot. Maar dat gaat dus pas bij de volgende bestelling. Ik heb het net bij de poort gezet in de sluis. Dus er werd net aan mij gevraagd, ik mag het niet helemaal voorlezen. Er zit nu 4,72 in de huishoudpot, de bestelling is 55 euro. Ik heb het hun uitgelegd, ze snappen het maar hun vragen waar ik die 55 euro van ga betalen. Ik heb dat dus niet, dus ik heb een probleem. Ik heb ook een fout gemaakt, want er zijn is nu 7 oploskoffie en mijn eigen bestelling. Ik dacht dat ik deze eruit had gehaald. Ik wilde mijn bestelling ook niet doen vanwege het statiegeld. Maar mijn bestelling is er wel doorheen gekomen. Dus mijn vraag aan jou is kan ik het lenen? Tuurlijk joh geen probleem antwoordt Isaac. Het is er wel zegt Madeleine. Maar de verrekening is niet helemaal 100 procent voegt Isaac eraan toe. De volgende keer neem ik een buffer benadrukt Madeleine. Ik vind het jammer, ik geef niemand de schuld maar Wanda en Kenzy hadden ook kunnen zeggen neem een buffer. De berekening was 1499 euro. Leer van het moment gaat Isaac verder, we hebben het nu wel. Ik ga het voorschieten. Dit gaat me ook niet meer gebeuren, echt niet verzekerd Madeleine. Vraag maar 50 euro aan zegt Isaac. Madeleine had zeker een probleem gehad als hij geen 500 euro verdient had. En Isaac adviseert echt om een buffer aan te houden. Als er iets gebeurd kun je geen kant op. Ik wil je vragen om dit wel onder ons te houden zegt Madeleine dan. Isaac belooft dat te doen en Madeleine benadrukt dat ze alle verantwoordelijkheid neemt. Ze typt vervolgens een mailtje naar de regie om het door te geven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter