Home » Isaac wint een geldbedrag tijdens een individuele verdienopdracht

Isaac wint een geldbedrag tijdens een individuele verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in de loods, de deelnemers snellen zich de slaapkamers in. Als ze een seintje krijgen om terug te komen is nog niet meteen duidelijk wat voor opdracht het is.

De stem laat al snel weten wat iedereen te wachten staat. Beste deelnemers, jullie gaan een verdienopdracht spelen! Jullie moeten het totale gewicht van alle deelnemers inschatten, zoals jullie hier nu staan. Dit keer is het niet een verdienopdracht voor de hele groep maar een individuele opdracht. Dit betekent dat diegene die wint zelf mag bepalen hoe hij of zij het gewonnen geldbedrag besteed. Bij een gelijke stand wordt de prijs over de winnaars verdeeld. Jullie krijgen allemaal een klipboard en jullie moeten allemaal binnen 20 minuten per deelnemer inschatten hoeveel hij of zij weegt en deze schattingen bij elkaar optellen. Het door jou berekende totaal telt als jou antwoord. Het bedrag wat de winnaar kan verdienen met deze opdracht is 500 euro.

De deelnemers moeten daarna op de stippen gaan staan en krijgen 20 minuten de tijd om een schatting te maken en alles op te tellen. Uiteindelijk is iedereen klaar en moet iedereen één voor één naar voren komen en zijn of haar antwoord laten zien. Daarna moet iedereen op de weegschaal staan. Als alles berekend is komt op het scherm het totaalbedrag te staan. Isaac zat er als dichtste bij en de stem laat weten dat hij de winnaar is. Hij krijgt dus 500 euro. Alle deelnemers feliciteren hem met zijn overwinning. Daarna is het tijd voor de lunch. Isaac wil wel iets met de groep doen, ook dingen voor zichzelf maar wat precies is hij nog niet uit. Wat zou Isaac uiteindelijk met het verdiende geld doen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter