Home » Marciano wil Babette blijven zien wat Kim er ook van vindt en Isaac wordt verantwoordelijk voor de recordpogingen

Marciano wil Babette blijven zien wat Kim er ook van vindt en Isaac wordt verantwoordelijk voor de recordpogingen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag waar de deelnemers zeer weinig geld mee verdiend hebben liggen Babette en Marciano in de tuin te kletsen. De twee hebben het over van alles en uiteindelijk ook over mededeelnemer Marciano.

Hij zei we gaan elkaar wel zien toch verteld Babette. Ik zo ja dan gaan we daar en daar heen. Ik zeg maar eerst moet je met die ander wat op gaan lossen thuis doelend op Kim. Ik ga daar niet tussenin staan. Hij zei Babette, niemand bepaald met wie ik omga. Ik ben al langer dan jou dan met haar. En als ik verlangen heb om jou te zien dan spreek ik met jou af. Hij zei ook dat ik het te groot maak met haar. Hij wil gewoon weten hoe het gaat met haar. Ik zei weet je wat het is, als we elkaar niet meer zien dan ben ik dankbaar voor alles wat ik met jou heb meegemaakt. Maar ergens heb ik wel veel vertrouwen.

De rest van de middag gaat rustig voorbij. Tijdens het avondeten wil Imadiddin nog wel even wat kwijt. Eunice is nu weg en zij was verantwoordelijk voor de recordpogingen. Ik heb gisteren aan Isaac gevraagd of hij dit wil overnemen. Dus bij deze Isaac is daar vanaf nu verantwoordelijk voor. Mocht je vragen hebben of wat dan ook hebben kun je bij hem terecht. De waterballonnen zijn binnen en volgende week woensdag moeten we een poging gaan wagen. Isaac benadrukt dat ze het met zijn allen gaat doen. We moeten er nog 2 doen denk ik, volgende week en de maand erop. We moeten wel nog een besluit nemen wat dat gaat worden maar laten we ons eerst focussen op deze.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.3]

Laat een reactie achter