Home » Alle deelnemers moeten een eliminatieopdracht doen, twee deelnemers vertrekken vandaag nog

Alle deelnemers moeten een eliminatieopdracht doen, twee deelnemers vertrekken vandaag nog

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat rustig voorbij maar dan gaat in de middag de zoemer. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten op wat er komen gaat. Na circa 1 uur wachten mogen ze de loods in. Er staan blokjes en krukken klaar. Ook staat er een bouwwerk in het midden van de loods. De deelnemers speculeren wat het gaat zijn. Zodra iedereen klaarstaat neemt de stem het woord en verteld wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, de finale is in zicht! En die gigantische prijzenpot komt nu wel heel dichtbij. Maar er kan er maar één de winnaar zijn. Jullie gaan een eliminatieopdracht spelen. Deze opdracht wordt niet door één, niet door twee maar door alle vijf uitgevoerd. En maar liefst twee van jullie zullen vandaag een jaar van je leven moeten verlaten. Welke drie deelnemers weten het snelst met hun voeten de toren na te bouwen? En zijn daarmee verzekerd in een plek in het programma? Jullie moeten zo dadelijk met de houten blokken in het vak de toren die voor jullie staat zien na te bouwen door enkel gebruik te maken van jullie voeten. De toren is klaar als de vlag in het midden staat. Iedereen moet vandaag dus een eliminatieopdracht spelen. Er zal daarom niet worden gestemd.

De scheidsrechter legt daarna nog even alles goed uit. Ieder speelt voor zich benadrukt de scheidsrechter. Anders wordt je gediskwalificeerd. Je krijgt nog korte voorbereidingstijd. Daarna mogen jullie de blokken in de rode vlakken klaar leggen. De kruk mag ook een vaste plek krijgen en wordt af gemerkt. Deze mag niet meer verplaatst worden, wel in hoogte. Je mag wel gaan staan maar niet gaan lopen. De toren moet nagebouwd worden. En alles gebeurd met de voeten. De deelnemers krijgen daarna nog even de tijd om zichzelf voor te bereiden. Ze zijn wel blij dat het een afvalrace wordt en er niks bepaald wordt door stemmen. Welke twee deelnemers gaan vandaag nog weg uit een jaar  van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.4]

Laat een reactie achter