Home » De speeches van de managersverkiezing lopen uit de hand, Jeffrey wordt kwaad

De speeches van de managersverkiezing lopen uit de hand, Jeffrey wordt kwaad

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ondanks de verdienopdracht en het leren van het wilhelmus moeten er ook andere dingen gebeuren. Iedereen die nog geen manager geworden is is immers weer verkiesbaar. Alleen Zoë had zich namelijk aangemeld als aspirant manager. Iedereen moet dus een pitch houden.

Babette begint, ze laat weten dat ze graag manager wil worden. Ik heb eerder gezegd dat ik geen manager wil worden. Maar onbekend maakt onbemind. Ik kan geen oordeel hebben als ik het niet heb geprobeerd. Het zou makkelijk zijn om het weg te schuiven. Ik moet hier nog veel dingen leren, ik heb daar veel ideeën over. Maar beauty gaat voor age. Maar dan is deze pitch voor volgende maand. Bern laat weten dat hij niks te zeggen heeft. Janet zegt dat ze ook wel manager wil worden. Maar ik gun het Zoë ook erg hard. Als zij het wordt zal ik haar steunen. En dat we het samen gaan doen.

Erik heeft ongeveer hetzelfde als volgende maand. Hij wil zo snel mogelijk schulden aflossen als deze er zijn. Ik wil goed eten. Ik zal geen alcohol en rookwaren bestellen. Als er uitgaven uit de prijzenpot gedaan moeten worden waar ik het principieel niet mee eens ben dan zal ik dat niet doen en is het aan de volgende manager om wel te bepalen of dat gaat gebeuren. Verder wil ik strak op de regels zitten en hoop dat iedereen daar ook op aanspreekt. Ik wil duidelijke stellingen behandelen dus dat moet goed onderbouwd worden. Ik ga voor low budget activiteiten. Eunice wil zich richten op sportieve mentaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Als Zoë zich verkiesbaar zou stellen zou ik voor haar zijn. De jeugd moet een kans krijgen. Ik denk dat het voor Zoë een mooie kans is om te gaan voor manager. Imaddidin lijkt het ook leuk manager te worden, de meeste dingen gaan al goed. We gaan met zijn allen kijken hoe we het beter kunnen doen en daarop focussen. Ik wil de corvee 3 dagen per kamer te doen. Verder is het een beetje het zelfde als vorige maand.

Jan-Willem stapt dan naar voren. Hij heeft een rijmpje gemaakt waar duidelijk wordt dat hij geen manager wil worden. Mijn stem gaat naar Zoë. Jeffrey reageert geïrriteerd, wat een f*cking bullsh*t. Er is één ding wel verplicht vanuit het programma, het is aangekondigd en daar hou je je aan! Sasha zegt iets terug waarop Jeffrey zegt dat ze haar f*cking bek moet houden. Jeffrey loopt kwaad naar buiten. Jasper vertelt daarna waarom hij manager wil worden. Ik zal een goede manager zijn en het leven spoedig kunnen laten verlopen. Daar liggen mijn ambities niet, die liggen bij de eindoverwinning. Maar mocht ik het toch worden neem ik mijn verantwoordelijkheden. Mirthe wil graag in juni, dus ik hoef niet veel te vertellen. Jullie weten waar ik voor sta en dat ga ik dan nog wel herhalen. Moraima zegt dat ze best manager wil worden maar het niet wil omdat ze niet als manager geboren is. Kies mij niet voor manager maar wel voor een feestje en een hapje. Sasha zegt dat ze met veel plezier voor de derde keer staat. Ik denk dat ik me gewoon aansluit bij mijn vorige speech. Zoë wil graag wel manager worden. Ik ben al langs gegaan met mijn campagne. Ik heb wat ideeën en evenementen in mijn hoofd. We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ik wil het om wat te leren, daarom sta ik hier.

Daarna zit de bijeenkomst met de pitches erop. Jeffrey raast nog enige tijd door tegen Sasha. Volgens hem houden deelnemers zich niet aan de afspraak. Er moesten serieuze pitches gehouden worden. De ruzie is niet goed te volgen omdat het niet in beeld is maar Jeffrey is zo boos dat hij wel te horen is…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.6]

8 Reacties

Lizbeth 26 april 2023 - 19:31

EN GELIJK HEEFT HIJ. Waarom een Bern en een Jan Willem en een Moraima er onderuit laten komen. Serieus is serieus. Bern verplicht manager of Jan Willem

Beantwoord
Boersma 27 april 2023 - 00:59

Waardeloze vent die Jeffrey die moet gauw weer naar huis

Beantwoord
Willeke 27 april 2023 - 05:01

Weer die Jeffrey met zijn grote smoel. Vreselijk irritant persoon met zijn narcistische trekjes. Wanneer stemmen ze hem er eindelijk eens een keer uit. Erik heeft groot gelijk, dat hele stel ongeregeld moet eens met harde hand op de plaats worden gezet.

Beantwoord
Tinus Sillekens 27 april 2023 - 05:17

Waarom krijgt Jeffry van de organisatie geen gele kaart voor zijn gedrag. Op iedere werkvloe zou hij hier op aangesproken worden

Beantwoord
Rina van zundert 27 april 2023 - 07:16

Ongekend …..en dat hoor je werkelyk van vele kykers n Jeffrey die niks anders doet dan beledigen en pestgedrag(terwyl dit in de media n hot item is ) en als iemand iets zegt wat hem niet aanstaat niet gewoon van kunnen we er over praten maar Hou je bek nou sorry hoor sbs is hier vast trots op.(geen gele kaart Nee hoor mag gewoon) schaamteloos

Beantwoord
Jopie Goossen Bouwer 27 april 2023 - 14:38

Wat een vervelende man is die jeffrey.
Doe daar is wat aan.

Beantwoord
Cisca 28 april 2023 - 10:18

Wanneer is Jeffrey nou niet kwaad !!! Alles moet naar zijn zin zijn anders gaat hij naar huis en vloekt hij alles bij elkaar, de allesweter en alleskunner, hij vind zichzelf de beste !!!

Beantwoord
Narda 2 mei 2023 - 06:49

Veel kijkers in mijn omgeving ergeren zich vreselijk aan Jeffrey. Jammer van zo n goede jonge,Jeffrey zit zoals hij het zegt niet meer op zijn plek daar in de loods. Zijn verlange naar kim is zo groot ,hij moet maar eens doen wat hij echt graag wilt en een mooie toekomst op bouwen ‘samen met die lieve kim. Zij verdienen elkaar.
Nu naar zoveel maanden van irritatie en vaak negatieve uitspraken en het blijft zich maar herhalen. Wordt er zelf een negatief van.
Jammer dat zich zo gedraag,op zich was Jeffrey net als de andere bewoners een aanvulling voor de loods. Hij kan idd veel,hij doet idd best veel. Maar al wat hij zegt brengt hij negatief naar de kijkers. Jammer .ook zijn gedrag maar zijn medebewoners is niet leuk meer.
Toen Jeffrey manager was hij helemaal in zijn sas.ik vind dat hij het best goed heeft gedaan. Dat is ook zijn roeping, hij blijft het zelf ook keer op keer zeggen.
Jongen gaat naar huis.!!!
Wat is kim toch een schat van een meid dikke knuffel KIM XXX

Beantwoord

Laat een reactie achter