Home » Sasha en Babette moeten een eliminatieopdracht spelen

Sasha en Babette moeten een eliminatieopdracht spelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren hebben de deelnemers een leuke dag in de loods gehad. Ze hadden een middeleeuws feest. Afgelopen avond was er een feestje met muziek en verschillende drank. Wendy was afgelopen avond emotioneel. Voornamelijk omdat ze terug gaat naar de buitenwereld en dat geld haar niet interesseert, dat ze daarachter is gekomen dit jaar. En dat ze domme dingen heeft gedaan dit jaar maar dat ze thuis haar nemen hoe ze is.

Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. De deelnemers worden opgeschrikt door de zoemer. En wachten in de slaapkamer op wat er komen gaat. Als ze de loods in mogen wordt duidelijk dan staat er een grote stellage klaar in de loods. De stem neemt vervolgens het woord en verteld wat de bedoeling is. Beste deelnemers, jullie gaan vandaag op expeditie. Hierbij zal echter een deelnemer afvallen. Want jullie gaan een eliminatieopdracht spelen. Deze opdracht wordt door twee deelnemers uitgevoerd. Welke deelnemer lukt het om zoveel mogelijk tijd bij elkaar te spelen door aan een paal te hangen en zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden? Jullie moeten zo dadelijk zo lang mogelijk aan de paal blijven hangen. Je moet de paal tussen je armen en benen klemmen. En het is toegestaan om aan alleen je armen of benen te hangen. Maar jullie kunnen bij deze opdracht extra tijd verdienen. Want jullie krijgen zo dadelijk tien open vragen, na het stellen van de vraag is er 10 seconden de tijd om op de knop te drukken en de vraag te beantwoorden. De deelnemer die als eerste drukt en binnen de tijd het juiste antwoord geeft verdiend 1 minuut bonus tijd. Geeft diegene een fout antwoord? Geen antwoord of een te laat antwoord? Dan gaat de bonus tijd naar de tegenstander. Jullie krijgen na de stemming enige oefentijd. Over 15 minuten moeten jullie een keuze maken wie deze opdracht uit moeten voeren. Jullie stemmen op 1 deelnemer. Beste Mirthe, jij hebt de eliminatie vrijstelling opdracht gewonnen. En bent vrijgesteld voor deze opdracht.

Na 15 minuten moeten de deelnemers een voor een hun stem uitbrengen. De stem maakt vervolgens de uitslag bekend. Beste Sasha, jij bent geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Beste Babette, jij bent ook geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Ze krijgen nog enige oefentijd en moeten daarna aan de opdracht beginnen. Wie zou er moeten vertrekken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.3]

Laat een reactie achter