Home » Kim is boos over de zoen roddel die over haar rondgaat en Mexx gaat er het gesprek over aan

Kim is boos over de zoen roddel die over haar rondgaat en Mexx gaat er het gesprek over aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim is boos, er gaat namelijk een roddel door de loods over het feit dat ze gezoend zou hebben met Marciano en misschien nog wel wat meer. Volgens Kim kan dat maar op een manier de loods doorgaan omdat ze dit aan twee personen vertelt heeft. Dat is Mexx.

Mexx merkt dat Kim boos is en besluit naar haar toe te gaan. Zullen we het er zo over hebben vraagt Mexx. Ik heb net gehoord dat ik het er niet over mag hebben. Een punt wil ik met je bespreken dat andere laten we maar lekker zitten. Van wie vraagt Mexx. Kim laat weten dat ze dat allemaal niet mag zeggen. Ik vind het wel erg als je dingen denkt die anders blijken te zijn gaat Mexx verder. Kim antwoordt dat ze het eerst wilde laten rusten in haar hoofd want anders ontplof ik. Je moet me dan altijd even laten, dan laat ik het even bezinken en dan kom ik er nog op terug. Mexx vindt het op haar beurt niet erg als ze ontploft. Maar ik vind het gewoon k*t dat als jij dingen hebt gehoord, die ik zou gedaan hebben dat jij daarmee zit. Dat vind ik ook erg dat vind ik voor niemand fijn, voor mij ook niet. Kim geeft toe dat het ook voor Mexx niet leuk is. Nee gaat Mexx verder, ik weet niet sinds wanneer het is, ik heb het gevoel dat er iets is maar ik weet niet wat en dan is het fijn om het erover te hebben. Wij zijn altijd goed hier geweest en ik denk wel dat we het er dan over kunnen hebben. Ja antwoordt Kim maar dit is een beetje een gevoelig puntje.

Het kan ook iets zijn wat totaal niet klopt gaat Mexx verder. Dit klopt antwoordt Kim vastberaden en Mexx wil weten hoe ze dat weet. Omdat niemand dat kan weten zegt Kim. Dus jij denkt iets wat jij tegen mij hebt gezegd met andere mensen besproken heb vraagt Mexx door. Ja antwoordt Kim, dat gevoel heb ik. Er zijn nu al twee mensen naar mij toegekomen dat ik denk apart. Over met wie ik het spel aan het doen ben vertelt Kim als Mexx naar het onderwerp vraagt. Denk je dat ik dat tegen iemand ga zeggen vraagt Mexx. Ik heb dat echt niet vertelt benadrukt ze. Hoe kan het dan dat anderen het weten vraagt Kim. Mexx herhaalt emotioneel dat ze dat echt niet gezegd heeft. Kim zegt op haar beurt dat het haar ook kwetst. Er is gezegd dat het besproken is in de kamer gaat ze verder. Ik praat er nooit over in de kamer Kim reageert Mexx nog altijd emotioneel. Zelf niet met Martin. Hij vraagt wel eens als jullie in bed liggen zullen ze iets doen. Ik zeg dan nee, ik neem het continu voor je op. Waarom zou ik het over jou gaan hebben in mijn kamer? Ik weet niet antwoordt Kim, omdat iedereen nu ook over jou over zoenen en zo. Dat jij er misschien uit floept dat je niet de enigste bent die gezoend heeft. Ik bespreek die dingen niet benadrukt Mexx, hetzelfde als met het stemmen. Ik zou dat nooit doen! Is dat het enige over nog meer dingen? Dit is het belangrijkste antwoordt Kim maar nog iets maar daar mag ik het niet over hebben. Mexx vindt het belangrijk om het erover te hebben maar Kim laat er verder niets over los. Kim vertelt dat Eunice en Jasper naar haar toe kwamen met vragen. Dat zijn toevallig mensen van jou kamer. Er is besproken dat er onder de stelletjes van kamer 3 veel gebeuren. Bedoelen ze dan niet mij en Martin vraagt Mexx. Volgens Kim niet en Mexx heeft nooit iets besproken met ze. En Kim vertelt dat ze het alleen tegen Zoë iets vertelt heeft over een kus / zoen buiten Mexx en Wanda om. De twee praten er nog lang over door en Kim lijkt Mexx te geloven dat ze het niet doorvertelt heeft…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter