Home » Zoë wordt boos tijdens de groepsopdracht, Jeffrey spreekt haar aan

Zoë wordt boos tijdens de groepsopdracht, Jeffrey spreekt haar aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn nog altijd druk bezig met het sorteren van chocoladepinda’s. De gemoederen lopen hoog op omdat er een selectie gemaakt wordt van de mensen die snel kunnen sorteren en wie niet. Esther is daar één persoon van, ze is het er niet mee eens dat er onderscheid gemaakt wordt. Ze heeft er moeite mee dat er zomaar bepaald wordt wie er beter zou zijn. Ook Zoë is boos en Jeffrey heeft dit ook gehoord. Hij gaat naar haar toe en het gesprek met haar aan.

Jou naam is gevallen begint Jeffrey, waarom ben je boos? Omdat iemand anders een topper is in het selecteren van kleurtjes of niet? Jij bent een topper in andere dingen, wat veel belangrijker is in het leven. Op dit moment telt er één ding dat is het eindresultaat. Laat de mensen die veel bakken gesorteerd hadden eerst en na een uur mag de rest weer. Dat deden we ook bij de salto’s. Zoë laat weten dat het haar gaat over het feit dat iedereen zeikt over het groepsgevoel. En elke keer staan dezelfde mensen vooraan te schreeuwen. Ik heb vet lang mijn mond gehouden. Wat  voel je nu vraagt Jeffrey, voel je je geen topper? Ik ben gewoon boos dat telkens dezelfde mensen die geen f*ck uitvoeren het hardste schreeuwen. Jeffrey benadrukt dat de salto’s en de nachtwacht perfect zijn gegaan. En deze gaat dat ook, het eindresultaat wordt maximaal. Hou gewoon allemaal even je mond, het groepsdoel is belangrijk. De menen die hun mond houden hebben hier ook hun aandeel in. Zoë maakt zich gewoon boos omdat er net gedaan wordt alsof je een mongool bent. Volgens Jeffrey had ze naar hem moeten komen en dat wilde Zoë ook doen maar de rest hielden haar tegen. Jeffrey benadrukt dat ze haar mond moet houden en naar het eindresultaat moet kijken. Heb er vertrouwen in en als ik zie dat het niet goed gaat dan grijp ik wel in. Ik denk dat je op je ego getrapt bent. Zoë antwoordt met nee en Jeffrey vindt dat ze dan haar mond moet houden en de rest moet laten. Het gaat ook voor die mensen een keer mis benadrukt hij. Hou voor ogen dat jou moment om te shinen nog wel komt. Ik ga het ook nog evalueren want de komende maanden gaat het ook zo gebeuren besluit hij. Maar als we straks wel casino hebben zijn we het allemaal weer vergeten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

2 Reacties

Michel Leentfaar 10 november 2022 - 14:20

Het zijn altijd dezelfde die wat te zeuren hebben. Vooral Zoë voelt zich vaak tekort gedaan. Jeffrey heeft gelijk, dat hij de groep het belangrijkst vindt. Hij laat zien een goede manager te zijn.

Beantwoord
Vul in 11 november 2022 - 03:31

Ja, helemaal eens met Michel.

Beantwoord

Laat een reactie achter