Home » Madeleine heeft een ontdekking over Jeffrey gedaan, hij koopt meer dan dat de groep weet

Madeleine heeft een ontdekking over Jeffrey gedaan, hij koopt meer dan dat de groep weet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Na het ontbijt zitten Eunice en Madeleine te praten. Madeleine heeft namelijk een ontdekking gedaan.

Madeleine vertelt aan Eunice wat Jeffrey allemaal al gekocht heeft. Hij heeft al negen potten shag gekocht. Hoeveel reageert Eunice verbaasd, ik dacht drie. Cadeautjes voor iedereen, Jasper kreeg een flacon. Er zijn ook dingen die wij niet weten. Ik ging een keer naar de wc. Toen lag er wat op het prullenbakje. Toen dacht ik neem het mee naar mijn kamer om te kijken wat het is. Ik ga niet zeggen wat het is maar het is iets heel duurs. Er worden nog meer dingen gekocht dan wij weten. Eunice vindt dat gunnen wel belangrijk is in de groep maar volgens Madeleine gaat het om persoonlijke dingen. Ik hoor heel veel en ik zie heel veel. En ik ben ook iemand die op onderzoek uitgaat wat er allemaal gebeurt en zo. Zonder dat mensen het weten lacht ze. Je moet wel je mond houden. Dat weet ik antwoordt Eunice. Ik weet veel dingen niet. Ik hoor veel dingen op kamer drie antwoordt Madeleine. Ik ga niet alles zeggen maar ik zie ook heel veel.

Afgelopen avond was Madeleine ook al met Mirthe in gesprek. Madeleine heeft aan haar hetzelfde verhaal vertelt. Het gaat om een duur cosmetisch product. Wat volgens Madeleine via Jeffrey besteld is. Madeleine heeft dit product nog altijd bij haar spullen liggen. Niemand vraagt er volgens haar ook naar. En volgens Madeleine is dit product van Kim D. Zou dit verhaal nog een vervolg krijgen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

1 Reactie

Nick 21 november 2022 - 19:09

Deze “vrouw” is echt zwaar paranoide aan het worden door haar eigen domheid. Snel naar huis met dit soort domme figuren!

Beantwoord

Laat een reactie achter