Home » Marciano en Erik bedenken een plan tegen stelen en om de sfeer te verbeteren

Marciano en Erik bedenken een plan tegen stelen en om de sfeer te verbeteren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag oefenen de deelnemers weer met het drinken van tomatensap. Rupert, Wendy, Babette en Martin doen hun best om zo snel mogelijk tomatensap te drinken. Het lukt hen allemaal om onder de tijd uit het record boek te blijven. Dat beloofd dus wat voor de 18e. Nadat het oefenen klaar is laat Kenzy ook nog even weten dat de 90’s rave party vervroegd is. Om 20:00 uur is er een hak workshop en een wedstrijdje bier atten.

Verder hebben Erik en Marciano tijdens een wandeling over het wegpakken van spullen zoals eten. De twee willen daar iets aan doen. Marciano vraagt wat ze er mee moeten doen. Volgens Erik hangt dat een beetje van het moment zelf af. Als het midden in de nacht is wordt het lastig om de groep bij elkaar te roepen. Maar het lijkt me wel verstandig om het in een kringbespreking te bespreken. Met de vraag om je nader te verklaren. En dan komt er een l*l verhaal natuurlijk maar dan is het wel duidelijk die heeft gestolen. En dan kan iedereen het meenemen in zijn eigen overweging antwoordt Marciano. Erik zegt dat iedereen dat kan maar ik hoop dat de groep slim genoeg is om die persoon eruit te stemmen. In die zin dat die persoon die niet goed is in de opdracht die er komt. Feitelijk gebeurt dat nu niet. Heel veel menen weten wie het zijn maar daar wordt onvoldoende op gestemd in mijn ogen. Ja zegt Marciano, stelen is sowieso waar ik niet achter sta. Het gaat mij niet om stelen gaat Erik verder. Maar ook andere dingen zoals het pest gedrag. Dan heb je het eigenlijk over Rupert vraagt Marciano. Ja zegt Erik, hij loopt continu mensen te prikken. Het is vrij duidelijk dat dat niet goed is voor de sfeer. Marciano denkt dat ze bij de volgende week dit bespreekbaar moeten maken. We hoeven niet te wijzen maar gewoon op de situatie. Dat we het openbaar maken en met de groep delen. En dan is het aan de groep hoe ze ermee omgaan. Zou dit plan gaan werken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter