Home » Esther weigert te eten, ze eet geen voeding meer waar ze geen beleving aan heeft

Esther weigert te eten, ze eet geen voeding meer waar ze geen beleving aan heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kenzy is manager in een jaar van je leven. Gisteren werd er al over haar geklaagd en vandaag wordt dat wederom gedaan. De samenstelling van het avondeten zint enkele deelnemers niet. Ook bij Esther niet, ze heeft een drastisch besluit genomen.

Nadat de deelnemers gegeten hebben gaat Esther met Isaac praten. Ze vraagt zich af of kruiden ook onder eten vallen. Dan zou kruiden van de prijzenpot gekocht kunnen worden. Isaac laat weten dat hij dit nagevraagd heeft maar helaas valt het onder eten. Esther vindt dat maar jammer, dan zouden we het eten smakelijker kunnen maken. Ik heb mijn eten geweigerd. Dat snap ik antwoordt Isaac, en dit gebeurt al een paar dagen zo. We lopen al een paar dagen te kloten met het eten qua smaakbeleving. De smaakbeleving is ver te zoeken. Ik snap het ook echt niet. Ik eet het echt omdat ik het moet eten maar ahh… Ik eet het gewoon niet reageert Esther op haar beurt. Dan val ik maar gewoon af, het kan mij niets schelen. Waarom moet ik iets in mijn strot stoppen waar ik geen beleving aan heb. Isaac antwoordt juist en wat kosten kruiden nou? Isaac adviseert nog eens te mailen. Ik heb het over olie gevraagd. Volgens Esther zijn kruiden puur smaakmakers. Isaac vindt het jammer dat Esther niet uit, dadelijk zit je te kloten met je lichaam. En hij biedt haar pannenkoeken aan. Maar Esther hoeft het niet. Ik eet ook niet meer antwoordt Esther. Ik weiger voortaan. Ik eet niet meer wat ik in mijn mond moet proppen. Laat me maar afvallen. Ik ga niet meer eten, ik doe het niet meer.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4]

15 Reacties

Leny 12 februari 2023 - 19:35

Volgens mij moet de regie aandacht geven aan het eetgedrag van Esther. Echt sneu voor haar dat het deze kant op gaat. Zij heeft echt hulp nodig.

Beantwoord
Yvonne 12 februari 2023 - 19:46

Ze heeft gelijk ze kunnen van alles kopen maar fatsoenlijk eten ho maar daar verschrikkelijk gewoon

Beantwoord
D.Pison 12 februari 2023 - 19:55

Wat Esther betreft is Isaac zeer correct geweest. Maar nu stop! Het is ziekelijk hoe haar houding nu is! Als ze weer begint laat dan de manager zeggen dat zij naar de regie moet gaan om te praten. Komt zij vervolgens naar jullie dan is het advies om naar huis te gaan! Geen 24u aanvraag voor haar, maar per direct vertrekken. Ter voorkoming van hysterische toestanden als ze onderuit gaat/gaat flauw vallen. Hopelijk gaan jullie ook even met Jan-Willem praten en hem adviseren nergens bij haar op in te gaan en niet naar haar toe te gaan als ze onwel wordt.Geen enkele discussie met haar , maar nogmaals: naar jullie verwijzen en vervolgens naar huis!

Beantwoord
Chantal 13 februari 2023 - 03:06

Laat ze zelf dan gaan koken. Voor een volwassen vrouw Gedraagt zij zich behoorlijk als een klein kind!

Beantwoord
Ikke 13 februari 2023 - 07:36

Tjongejongejonge zeg, ik begrijp dat psychische spelletjes en verveling vermoeiend kunnen zijn

Maar alleee zeg ze brengen meer uren door op bed slapend overdag en in de avond en nu alweer bijna 08.45uur dit slaat echt nergens meer op

Liefst liggen ze meteen na t eten op bed zo na t ontbijt weer en na de lunch weer en dan weer na t avondeten pfffff

Behalve de oudere

Maar de slaapuren van de rest pffff slaat echt nergens meer op

T is geen vacantieland maar ook zeker geen slaapland

Hoe morten ze in godsnaam hierna weer terug in de maatschappij

Beantwoord
Ikke 13 februari 2023 - 11:16

Wat een flut manager zo moeilijk is t toch niet vijf mensen voor tien minuten dan de volgende vijf tien minuten enz enz en degene die niet mee doen elimineren !!!!! Inclusief de manager pffff waar zit t verstand????

Beantwoord
Cisca 13 februari 2023 - 11:57

Ergens begrijp ik Esther wel. Er is wel geld voor tabak en alcohol maar voor goed eten (en dan bedoel ik geen biefstuk of zo maar betaalbaar eten) en wat kruiden willen ze geen geld voor uitgeven. Maar Esther is nu wel kinderachtig bezig, nog even en ze begint te stampvoeten.

Beantwoord
Lisette 17 februari 2023 - 23:40

Ester heeft groot gelijk ze kunnen van alles kopen halen geld uit de jackpot voor nonsens maar een beetje fatsoenlijk eten en kruiden halen is teveel gevraagd op deze manier zou het voor mij ook niet meer hoeven want wat heb je nou aan het leven als er niet eens fatsoenlijk te eten is maar een tattoo apparaat of klimrek dat kan allemaal wel ,,
Ik kan Esther heel goed begrijpen ‼️

Beantwoord
Marla Vink 19 februari 2023 - 10:56

Mbt het kopen can kruidrn begrijp ik Esther. Echyrt, zij kan ook de keuken induiken om de maaltijd smakelijker en creatiever te bereiden. Maar nee, stel je voor dat Eunisch, of nóg erger, een jonger en aantrekkelijker vroue op hááár plekje gaat zitten en misschíen wel JW aanraakt. 🙄😖😭

Beantwoord
Nynke 19 februari 2023 - 18:35

Laat Esther zelf eens gaan koken
Allemaal commentaar maar zelf de handen uit de mouwen steken ho maar

Beantwoord
Jenny 19 februari 2023 - 20:40

Esther is niet oké, deze vrouw schiet helemaal door omdat ze zo ontzettend dwangmatig bezig is met Jan Willem.
Ze maakt zich zelf zo gek met deze onbeantwoorde liefde. Het niet eten is een negatieve schreeuw om aandacht.
Exit met deze dame.

Beantwoord
Ilse 19 februari 2023 - 22:08

Ik vind het een steeds minder leuk progamma worden. Ze lopen alleen maar ruzie te maken en te bekvechten een normale maaltijd kan er niet gemaakt worden, ik wil ze wel eens zien hoor over een half jaar wie er dan nog een beetje goed uitziet. Jammer hoor had me er meer van voorgesteld

Beantwoord
Dicky Louwman 20 februari 2023 - 01:03

Ik begrijp Esther heel doed. Wat kosten nou kruiden toch geen honderden euro s. Voor shag is er altijd genoeg. Als je ziet wat er binnen komt aan shag. Koop daar wat minder van. En meer kruiden.

Beantwoord
Anniek 20 februari 2023 - 11:24

Ester wil wel graag de aandacht trekken.

Beantwoord
annie 20 februari 2023 - 11:40

Raar mens ook die Ester wordt tijd dat die naar huis gaat .
En eerlijk ze spoort niet .

Beantwoord

Laat een reactie achter