Home » Kim kan niet wachten tot die k*t kop van Wanda geëlimineerd wordt

Kim kan niet wachten tot die k*t kop van Wanda geëlimineerd wordt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er in de kas weer over het spel gesproken. Isaac, Jeffrey en Kim hadden er een lang gesprek over in de kas. Isaac denkt dat de rest die op hem ging schakeling gaan zoeken, ze gaan geen zet meer doen. Dan pakken ze Babette merkt Jeffrey op, maar dat gaat niet gebeuren. Kim denkt dat het daarom een Moraima of een Zoë is. Zoë loopt over en Babette heeft het nodig. Babette doet gelijk paniek spel gaat Isaac verder. Ze wil met 2 petten spelen voegt Jeffrey eraan toe. Ik zie haar niet op Wanda drukken. Je moet een kans gaan kiezen. Dat is wat ze moet doen antwoordt Isaac, maar ik hou het liefst Esther erin, zij heeft mij gewaarschuwd. Erik is denk ik beter dan een Esther zegt Kim.

Maar ik kan niet wachten tot haar k*t kop erop zit. Zes maanden op gewacht. Ik heb echt aan niemand een hekel maar zij (Wanda). Ik heb ook nog nooit een woord met haar gewisseld antwoordt Jeffrey. En Kim zou het echt erg vinden als het niet gaat zoals wij denken. Ik hoop echt met heel mijn hart dat zij gaat. Ik ga echt iets zeggen over Ivor, dan breekt zij. Ik stem sowieso op haar ongeacht opdracht.

De avond verloopt verder rustig er wordt een spelletje gedaan, wat gekletst en inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken. Vannacht hebben een aantal deelnemers in de loods geslapen om de wacht te houden tijdens de langdurige verdienopdracht. En aan het begin van de nacht gaat de muziek aan, dit keer is het de beurt aan Bern. Hij lag al te slapen en rent naar de stellage om de bal te vangen. Maar helaas mist hij de bal net. De rest van de nacht hoeft er niemand meer uit. Esther heeft de nacht in de kas doorgebracht en inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

Laat een reactie achter